Manfred Mann - eller som forældrene døbte ham for 73 år siden 'Manfred Sepse Lubowitz' har fået en dansk kæreste.

5. april spiller rocklegenden sammen med sit 'Earth Band' i Amager Bio i København. Dagen efter går det løs i Train i Aarhus. Og Manfred er en glad mand.

- Det er stadig møgkedelig at være på turné. Du tilbringer stort set 22 timer i døgnet med at lave ingenting og sove. Men det er alligevel besværet værd. Når du står på scenen, opstår der nemlig altid magiske øjeblikke.

- Og efter over 50 år i branchen er jeg stadig ikke træt af det. Jeg er musiker. Og det her .. det er dét, jeg gør bedst. Pension er ikke noget, jeg overvejer, siger Manfred.

Og om kæresten vil han ikke afsløre andet end, at hun er dansk, bor i Helsingborg, Sverige. Og hun har en dejlig altan, hvorfra Manfred tit sidder og kigger på Danmark.

- Jeg ved ikke, om det kvalificerer mig til at sige noget generelt om danske piger .. Det tror jeg ikke. Men hende her kan jeg lide, siger Manfred knastørt.

Til koncerterne i København og i Aarhus vil Manfred Manns Earth Band spiller et bredt udvalg fra deres massive bagkatalog.

Bandet er stadig bedst kendt for deres helt specielle udgaver af Dylans 'The Mighty Quinn' og Springsteens 'Blinded by the Light'. Men Manfred lover alt fra pop til rock og videre til jazz og progrock.

- Vi er umulige at sætte i bås. Og vi glæder os altid til at komme til Danmark. Vi er velsignet med et utroligt trofast publikum. Og selvom jeg nogle gange synes, at de de mest fanatiske er lidt vanvittige - de følger os verden rundt - så er jeg dem dybt taknemmelig. Uden dem havde vi jo ingen at spille for, siger Manfred, der før sin tid med The Earth Band spillede i bandet, der blot hed 'Manfred Mann'.

Dengang i 60'erne havde Manfred hits som 'Ha Ha Said the Clown' og den klassiske 'Doo Wah Diddy' (there she was just walking down the street).

Billetter til showet på Train i Aarhus (6. april) og Amager Bio (5. april) kan købes via billetnet.dk

  
  

Andre læser også