Næppe går den danske koncertsommer på hæld, før de store koncertbureauer ruster sig til den kommende sæson.

Bt.dk kan afsløre, at mindst en dansk koncertarrangør forhandler med Robbie Williams management om en eller flere koncerter i Danmark i 2013. Formentlig i Parken. Det bliver enten sidst i juni eller først i juli, ifølge bt.dks kilder.

Måske især til glæde for de mange fans, der havde købt billet til den aflyste Take That-koncert sidste sommer. Dengang måtte Robbie lægge sig ned med et maveonde.

Det er givet, at den nybagte far tager på turné i 2013. Det er han, ifølge engelske medier forpligtet til ifølge sin nye solokontrakt med Universal. Ifølge The Guardian har Robbie fået større selvbestemmelse i sin nye kontrakt end tidligere. Til gengæld har Universal andel i indtægter fra bl.a. koncerterne.Ifølge Kölneravisen Express optræder Robbie den 10. og 11. juli 2013 i Köln under den kommende turné. Den eller de danske koncerter bliver efter alt at dømme umiddelbart inden.

Bt.dk har været i kontakt med en af Robbie Williams danske bekendte.

- Jeg ved ikke noget konkret, det foregår på et højt niveau. Men jeg tør godt sige, at når Robbie Williams går på turné, kommer han også til Danmark. Han elsker Danmark. Og så er det praktisk at Malmø ligger lige ved siden af, siger kilden, der ønsker at være anonym.Med tanke på Roskilde Festivalens succes i år med Bruce Springsteen som det samlende navn lørdag, kunne Robbie ligne lidt af en godbid for festivalen. Williams har tidligere optrådt på festivalen med stor succes.

- Det ved kun Roskilde Festivalen selv. Men det ville give god mening i forhold til de to tyske datoer. (Roskilde slutter 7. juli 2013, red.). Godt nok får han et lidt mindre honorar, et par millioner dollars, til gengæld er produktionen jo stort set gratis. Den orange scene står der i forvejen. Det koster en formue at rejse rundt med det sceneshow, en stjerne som Robbie har med på turné. Ta' U2 og Coldplay. De skal turnere i halvandet år, før de begynder at tjene penge, siger en kilde med indsigt i den danske koncertscene.


 
Den 5. november udsender Robbie Williams et nyt album, 'Take The Crown'. Albummet er indspillet i Los Angeles. Sangene er delvis skrevet i samarbejde med med Take Thats Gary Barlow.

- Gary er god for mig, fordi han ved, hvordan jeg skal lyde. Han vil gerne lave et Lennon og McCartney-agtigt album. Det var idéen, et stort, standard album. Vi er skriver sangene sammen, sagde Robbie Williams for nylig til magasinet Esquire.

Bt.dk har uden held henvendt sig til Danmarks største koncertbureau Live Nation og Roskilde Festivalens boss Rikke Øxner.

Ifølge Kim Worsøe fra ICO er hans bureau ikke inde i billedet.

Uanset, hvornår koncerten bliver, kan vi varmt anbefale, at Robbie holder sig fra fiskeretterne på hotel Nimb.