Tirsdag havnede popstjernen Rihanna i lidt af et stormvejr, da noget så umiddelbart uskyldigt som et 'like' på Instagram blev tolket som meget mere end det.

Det skriver Vogue og flere andre, internationale medier.

Den 28-årige popstjerne er i år nomineret til hele otte Grammy-priser, der betragtes som den fineste pris i musikbranchen, og efter den nyhed landede tirsdag, var mange af Rihannas dedikerede fans hurtige til at lægge billeder på sociale medier med lykønskninger til deres idol.

En af de fans er Instagram-bruger @rihannagang_ der delte et billede og skrev:

'Tillykke til @badgalriri (Rihannas instagram-profil red.) med hendes otte Grammy-nomineringer, men for at være ærlig fuck dem, fordi de har snydt hende for 'Årets sang' og 'Årets album'.

Den opdatering blev velsignet med det, der vel må betragtes som noget af det største for en Rihanna-fan; et like fra sangerinden selv.

Og så startede balladen for alvor.

Videre i opslaget fra den dedikerede fan, skriver hun nemlig, at hun er sikker på, at Grammy-akademiet ikke har nomineret Rihanna til flere priser, fordi akademiet ikke ønsker, hun skal have flere nomineringer end 'en anden'. Herefter bruger @rihannagang_ en såkaldt citron-emoji, som i fankredse er en direkte reference til sangerinden Beyoncé og hendes seneste album 'Lemonade'.

Beyoncé er med sine ni nomineringer den kunstner, der har modtaget flest af årets Grammy-nomineringer.

Da Rihanna havde kastet et 'like' efter opslaget, blev det derfor hurtigt tolket som om, sangerinden var enig i kritikken af Grammy-akademiet  - og at det var en indirekte kritik af Beyoncé selv.

Som med så mange andre ting på internettet, eksploderede konflikten hurtigt i beskyldninger frem og tilbage, indtil Rihanna selv opdagede, hvad hun var blevet en del af. Hun forklarede herefter selv, at hun simpelthen ikke havde læst billedteksten på Instagram til ende.

'Jeg læste faktisk aldrig din billedtekst, tænkte billedet var sjovt og gik videre! Indtil jeg har set det poppe op igen og igen! Jeg er smålig ad helvedes til, ja. Men det her er bare unødvendigt! Jeg håber, I allesammen vil droppe det her emne og se tingene i et større perspektiv! Vi behøver ikke sætte sorte kvinder op mod hinanden! Vi fortjener at blive fejret, og Grammy Akademiet er enige!' skrev Rihanna efterfølgende i en kommentar til samme billede.

Det er langtfra første gang Beyoncé og Rihanna er blevet beskyldt for at være store rivaler i musikindustrien - noget Rihanna også tidligere har taget afstand fra i et interview med Vogue.

»Folk bliver bare så begejstrede over noget, som er negativt. Noget der er konkurrencepræget. Noget der er, du ved, rivalisering. Og det er bare ikke det, jeg vågner op til. For jeg kan kun være mig. Og det er der ingen andre der kan være,« sagde Rihanna til modemagasinet tilbage i marts.