Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kendrick Lamar har netop udsendt et nyt album  - nu kommer han også til Danmark med friske københavner-rim.

Den 34-årige amerikanske rapper skulle have været hovednavn på den corona-aflyste Roskilde Festival i 2020, og mange havde nok håbet på, at han så i stedet var kommet med på programmet i år.

Det gjorde han som bekendt ikke, men nu er der alligevel godt nyt for danske Kendrick Lamar-fans.

Netop som han fredag har udgivet sit nye album 'Mr. Morale & The Big Steppers', afslører han nemlig også en ny turné, der den 15. oktober bringer ham forbi Royal Arena i København.

Kendrick Lamar.
Kendrick Lamar. Foto: DANIEL LEAL
Vis mere

Billetpriserne kommer ifølge Live Nation til at lægge mellem 455 og 745 kroner.

Kendrick Lamar har allerede spillet i Royal Arena én gang tidligere tilbage i 2018, ligesom han har spillet en enkelt gang på Smukfest og to gange på Roskilde Festivalen.

Han betegnes som en af verdens største rappere og en af de mest indflydelsesrige indenfor genren i sin generation.

Han har derudover gjort sig bemærket ved at være den første rapper i historien til at have modtaget en Pulitzer-pris, mens hans sang 'Alright' for nogle år siden blev den uofficielle temasang til Black Lives Matter-bevægelsen i USA.

Hvis Kendrick Lamar i Royal Arena spiller alle sangene fra sit nye album, vil der også være en særlig hilsen til København fra scenen.

Han rapper nemlig på det nye nummer 'Worldwide Steppers' om dengang han i 2013 i forbindelse med en koncert i Danmark havde sex med en kvinde.

»Next time I fucked a white bitch, was out in Copenhagen / Good kid, m.A.A.d city tour, I flourished on them stages,« lyder linjen det på nummeret, der højst sandsynligt referer til hans koncert i Store Vega i februar 2013 - først spottet af Soundvenue.

Billetsalget til koncerten den 15. oktober i Royal Arena starter næste fredag den 20. maj.

Andre læser også