De to danske piger Nanna og Linea foran Madison Square Garden i New York City. Her oplevede de verdens største popgruppe One Direction. BT var med. Klik videre for at se flere vilde 1D-fans
De to danske piger Nanna og Linea foran Madison Square Garden i New York City. Her oplevede de verdens største popgruppe One Direction. BT var med. Klik videre for at se flere vilde 1D-fans Foto: Henning Høeg

Linea Larsen og Nanna Hansen fra Kolding er ikke et øjeblik i tvivl. Den britiske popstjerne Harry Styles var hele turen værd. De to danske gymnasiepiger har rejst 6.000 kilometer for at opleve den britiske popsensation One Direction i New York City.

- Har du set fyrene i Danmark. Der er ingen sammenligning. Harry er fantastisk. Han synger fantastisk. Han ser godt ud. Han er perfekt, siger 17-årige Nanna Larsen, der sammen med sin jævnaldrende veninde Linae og dennes far Brian har rejst fra Danmark til USA for at komme tæt på stjernen, der sammen med resten af bandet One Direction er klodens hotteste popstjerner.

Lige nu ligger bandets andet album nummer ét i 32 lande.

Og Nanna og Linea var ikke bare tilskuere til drengebandets udsolgte koncert i én af verdens mest legendariske koncertsale, Madison Square Garden.

Sammen med håndplukkede fans fra resten af verden (fra Kina til Brasilien) fik gymnasiepigerne fra Kolding også lov til at hilse på idolerne. Og hele bandet var vilde med pigernes gaver: danske småkager.

- Det er helt underligt at komme så tæt på nogle fyre, vi ellers kun har set på tv og nu på scenen, siger Nanna, der sammen med veninden arbejdede hårdt for at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Med Linea ved styrerpinden lavede pigerne således deres egen musikvideo-hyldest til de britiske popidoler. Og hos TV2 og pladeselskabet Sony, der sammen stod bag 1D-konkurrencen, var der ingen tvivl om, at Lineas og Nannas bidrag var det bedste.

- Det var bare så godt. De har fuldt fortjent at vinde, siger Sonys repræsentant Mikkel Kehlet, der holder den lille danske gruppe selskab i storbyen, der lige nu summer af travle juleforberedelser.

I Danmark blev  to maj-koncerter med One Direction i hhv Herning og Københavns Forum udsolgt på ti minutter. De 20.000 billetterne til gårsdagens koncert i Madison Square Garden i New York City blev revet væk på 58 sekunder. Og hele verden var mødt op for at hylde idolerne.

Tjek med bt.dk i de kommende. Her vil vi nemlig også bringe anmeldelse og klip fra koncerten i New York City.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.