Som forsanger i 'Danseorkestret' blev Jørgen Klubien landskendt med ørehængere som 'Regndans' og 'Kom tilbage til mig'.

Og knap havde bølgerne lagt sig, før samme Klubien blev verdenskendt som tegner i klassiske Disney-film som 'Monster's Inc' og 'Biler'.

I år kan Jørgen Klubien fejre 50 års jubilæum i musikbranchen og i den anedning kombinerer han to af sine største talenter i musikvideon til den spritnye sang 'It Hurts'.

Således har Klubien selv skrevet opbrudsballaden. Og efterfølgende har han selv illustreret videoen, der er inspireret af det græske sagn af den bevingede Ikaros, der fløj for tæt solen og styrtede ned.

Sådan ser Jørgen Klubiens sig selv. Klubien i egen streg.
Sådan ser Jørgen Klubiens sig selv. Klubien i egen streg. Foto: Jørgen Klubien
Vis mere

Jørgen Klubien varmer op til nyt album. Den forhenværende Disney-tegner har selv illustreret musikvideoen 'It Hurts'.
Jørgen Klubien varmer op til nyt album. Den forhenværende Disney-tegner har selv illustreret musikvideoen 'It Hurts'. Foto: PR
Vis mere

'It Hurts', som Klubien synger sammen med sin engelske kollega Grace Tither, er det første singleudspil fra Jørgen Klubiens kommende soloalbum 'Family Vol. 1 & 2'.

Det nye album, der er efterfølgeren til 'Soul Cowboy' fra 2014, vil bestå af splinternye Klubien-sange, gamle uudgivne Danseorkesternumre, nye indspilninger gruppens største hits samt en håndfuld klassiske soul- og popsange der har inspireret Jørgen Klubien.

For 50 år siden startede Jørgen Klubien med at spille trommer i børneorkestret Babybandet. Det var i 1969 og Jørgen var 11 år gammel.

50 år senere har Klubien stadig travlt. Udover 'It Hurts' er Danseorkestrets forsanger således aktuel med den dansksprogede single 'Jeg må ha' dig'. Og i slutningen af måneden udkommer albummet  'Family Vol. 1 & 2'.

Jørgen Klubien klipper silhouet med motiv fra Løvernes Konge. Sted: Tivoli.
Jørgen Klubien klipper silhouet med motiv fra Løvernes Konge. Sted: Tivoli. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere