Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

At de ikke kvalificerede sig til finalen er naturligvis danske Reddis allerstørste skuffelse.

Men der er faktisk en anden ting, som de fire bandmedlemmer ikke kan lade være med at ærgre sig over.

Det fortæller de til B.T. umiddelbart efter det stod klart, at deres optræden ved tirsdagens semifinale blev den sidste i Eurovision-sammenhæng.

»Vi ærgrede os lidt over, at Agnes' guitarsolo ikke blev filmet,« siger forsanger Mathilde 'Siggy' Savery.

Det danske eurovision-bidrag Reddi udtaler sig, efter det ikke lykkedes dem at få en finaleplads i årets Eurovision efter tirsdagens semifinale i Torino, tirsdag den 10. maj 2022.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Det danske eurovision-bidrag Reddi udtaler sig, efter det ikke lykkedes dem at få en finaleplads i årets Eurovision efter tirsdagens semifinale i Torino, tirsdag den 10. maj 2022.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix) Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

»Den blev heller ikke filmet i det danske Melodi Grand Prix, så nu tror folk, jeg ikke kan,« griner bandets svenske guitarist Agnes Roslund.

Selvom bandet er tydeligt skuffede over nederlaget, og især trommeslager Ihan Haydar har givet op på at forsøge at skjule sine tårer, så har de fire musikere stadig overskud til at joke.

»Folk tror ikke på, Agnes kan spille så hurtigt, for det er som om, at ingen kameraer kan filme det. Kameraet kan ikke tåle Agnes' magnificence,« siger 'Siggy'.

Tror I, I var gået videre, hvis soloen var blevet filmet?

»Nej,« svarer de fire musikere i kor og griner.

Andre læser også