Danish Music Awards 2015 i Forum, København. Lørdag 07.11.2015. Rasmus Seebach på scenen. (Foto: Fotograf Per Arnesen-TV2/Scanpix 2015)
Danish Music Awards 2015 i Forum, København. Lørdag 07.11.2015. Rasmus Seebach på scenen. (Foto: Fotograf Per Arnesen-TV2/Scanpix 2015) Foto: Fotograf Per Arnesen-TV2

Hvis du har billetter til en Rasmus Seebach-koncert i den kommende weekend, så er der her en rigtig dårlig nyhed til dig. Den populære kunstner er blevet nødt til at aflyse weekendens koncerter, da han er blevet syg.

Det skriver Rasmus Seebach på sin Facebook-profil.

I opslaget, som er blevet slået op lidt over halv fem torsdag eftermiddag, skriver Rasmus Seebach følgende:

'Hej venner
Det piner mig at måtte meddele jer, at mine koncerter i weekenden er blevet aflyst. Jeg er blevet ramt af en ordentlig omgang sygdom på det værst tænkelige tidspunkt og har fået strenge ordrer om at blive i min seng. '

Rasmus Seebach

Og han fortsætter:

'Det er næsten ikke til at bære. Vi har arbejdet og knoklet på dette show i over et halvt år og var endelig blevet helt klar til et brag af en premiere i Frederikshavn i morgen. Jeg har det ekstremt dårligt over at skulle skuffe så mange mennesker, der, ligesom jeg, længe havde set frem til denne aften.'

061SERasmus-Seebach_Baerend.jpg

Rasmus Seebah, der udkom med det nye album 'Verden ka' vente' i slutningen af 2015, havde, som han også skriver, turnéstart fredag 5. februar i Frederikshavn. Og dagen efter, 6. februar, skulle han give koncert i Vejle.

Men de er altså nu begge aflyst.

Ny koncerter klar
Heldigvis er der dog en smule godt nyt for dem, der havde sikret sig billetter til de to koncerter, og som havde glædet sig til at se Danmarks popkonge på scenen.

Der er nemlig allerede sat to nye koncerter op i Frederikshavn og Vejle. Det skriver Rasmus Seebach på Facebook.

SKANDERBORGFESTIVAL2014

'Mit hold har knoklet på højtryk hele dagen for at arrangere nye koncerter i både Vejle og Frederikshavn, så vi ikke skal gå glip af denne oplevelse sammen. Det er heldigvis lykkedes, så vi kommer til Vejle fredag den 26. februar og Frederikshavn lørdag d. 12. marts,' lyder det.

Hvis man så skulle være forhindret på de nye datoer, hvor weekendens billetter altså gælder til, så er der også håb at hente.

'Billetter købt til de oprindelige koncerter gælder til de nye datoer, og i tilfælde af man ikke kan deltage den pågældende dato, får man selvfølgelig sin billet refunderet. Man bedes i så fald rette henvendelse til den udbyder der har udstedt billetten,' skrives det på Facebook-siden.

SKANDERBORGFESTIVAL2014

Beskeden slutter med et 'P.S. Øv!!!!!!'.

I forbindelse med udgivelsen af 'Verden ka' vente' var Rasmus Seebach forbi BT, hvor han livechattede med læserne. Herunder kan du læse mere om, hvordan det gik.

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach chatter med avisens læsere på BTs redaktion.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.