Rasmus Seebach følger sin kæmpe succes op med et fremragende ny single, der lover godt for et kommende album i oktober.

Rasmus Seebach er en ærlig kunstner med et ærligt udtryk. Det ved vi i forvejen. Efter et par år med nærmest surrealistisk stor succes er han klar til at følge i sit eget spor.

Singlen 'Dybt i mine øjne' udkommer på mandag - som forløber for et helt nyt album i oktober.

Bt.dk har smuglyttet til den nye single. Det lyder fuldstændig, som man kunne håbe. Sangen, ordene og melodien er umiskendelig unge Seebach. Samtidig peger den fremad. Det begynder egentlig overraskende. Finurligt og fnuglet produceret i verset, melodien i omkvædet til gengæld insisterende skamløst catchy. POP og kun pop.

Og så endnu en gang en god, sympatisk tekst. Det handler om kærligheden til familien. Igen. Men med nyt perspektiv.

Unge Seebach kan dét, der udgør hele forskellen for en historiefortæller. Han gør sine egne private historier almene, så vi alle kan mærke genklang i pophjertet. Han griber os uden at det et sekund virker kalkuleret eller klamt.

- Jeg går ned mod mit barndomshjem ned ad gaden som jeg kender så godt/engang var det hele verden, pludselig virker alting så småt, synger Seebach.

- Den handler om min mor, om min familie, men skulle også gerne for hver enkelt komme til at handle om hans eller hendes venner, familie og kærester. Det er en sang om at huske at vende tilbage og om at holde fast i det, der var, for bedre at kunne forstå det, der er, siger Seebach selv.

LÆS OGSÅ:

Og nu jeg alligvel har taget ordet. Rasmus følger op, hvor Tommy sluttede. Seebachs seniors sidste, glemte og underkendte album 'Under stjernerne på himlen' burde være tvangspensum i enhver dansk sangskriverskole. I øvrigt med solide tekster skrevet af Bjarne Lisby.

Den nye Rasmus Seebach-single kan høres fra på mandag. De fleste danske radiostationer spiller den fra klokken 7 morgen.