Den notorisk private rapper Gilli er blevet far.

Den storstreamede Rødovre-rapper fortæller i hvert fald for første gang, at han har en lille datter i sangen 'Urørlig', der er den sidste single på hans nyudgivne album 'Carnival'.

Det bemærker musikmediet Soundvenue.

»Jeg har min datter med, og jeg sørger for, at vi flyver,« lyder det på den sydlandsk inspirerede single fra rapperen, der aldrig offentligt har nævnt en datter før.

»Vroom, vroom, skubber klapvogn. La' min baby sove,« lyder det videre.

»Uden hende er jeg ingen mand. Hopper ud af bilen i Disney-Land.«

Gilli, der har det borgerlige navn Kian Rosenberg Larsson, udgav i fredags 'Carnival', der er hans første soloalbum – og samtidig hans mest følsomme og personlige af slagsen nogensinde, mener Soundvenue.

»Det er svært ikke at bide mærke i, at hans første album som far er en soloaffære. Som om han har orienteret sig væk fra drengegrupperne og over til en anden konstellation,« lyder analysen i musikmediet, der mener at se en bevægelse i Gillis nye musik mod en større åbenhed omkring sit privatliv.

De seneste år har den 29-årige rapper nemlig helt afvist af give interviews, ligesom han heller ikke deler ud af sit privatliv på sine sociale medier.

ARKIV. Gilli spiller på stjernescenen lørdag den 12. august, 2017 på Skanderborg Festival.
ARKIV. Gilli spiller på stjernescenen lørdag den 12. august, 2017 på Skanderborg Festival. Foto: Sarah Christine Nørgaard
Vis mere

Men på det nye album får ikke bare datteren, men også Gillis »baby mama« ord med på vejen.

Hende er der dog bestemt heller ikke mange offentligt tilgængelige oplysninger om.

For to år siden viste Gilli dog, ifølge Se&Hør, en censureret kvinde frem under teksten 'Wifos' ledsaget af en emoji af en vielsesring, hvilket mediet tolkede som en bekræftelse på rygterne om, at Gilli var blevet gift.

Året før fortalte Rødovre-succesrapperen, at han var flyttet til Spanien i et sjældent interview med podcasten 'Uden Filter'.

Andre læser også