Den succesrige danske producerduo Jonas Jeberg & Cutfather har været i studiet med USA's bedst sælgende popnavn lige nu - Pussycat Dolls.

De har tidligere arbejdet for Kylie Minogue. Senest har producerduoen Jonas Jeberg & Cutfather arbejdet for to af de nyeste og største sværvægtere i amerikansk musik, afslører de to succesproducere overfor bt.dk.

Den ene Jordin Sparks, der vandt den seneste American Idol. Det andet navn er superpigegruppen Pussycat Dolls.Kattekillinge-dukkerne, der egentlig startede som en dansegruppe, er et af de bedst sælgende amerikanske navne lige nu. Debutalbummet »PCD« solgte 7 mio. eks.

- Vi kan sige mere om samarbejdet med Pussycat Dolls senere. Enkelte ting skal falde på plads. Men det er rigtigt, at vi har været i studiet sammen PD’s Nicole Scherzinger, som synger lead på det nummer, som vi har skrevet og producerer, siger Jonas Jeberg - og tilføjer:- Det var en fed oplevelse. Totalt Hollywood-agtigt med et kæmpe strygerorkester. Bare det at blive fløjet til USA tre gange på business-class. Det er da stort, griner Jeberg.

Det kommende Pussycat Dolls-album »Doll Domination« er sat til at udkomme i september. Jeberg & Cutfather er i rimelig fint selskab med producerstjerner som Dr. Dre og Timbaland.

Samarbejdet med Idols-vinderen Jordin Sparks har resulteret i singlen »One Step At a Time«. Lige nu (08.08) ligger den nr. 16 på den officielle singleliste i USA.- Det går lidt langsomt, men den stiger på listen. Jeg har lige tjekket - den er spillet 4.300 gange på amerikansk radio, alene i denne uge. Det er da stort, siger Jeberg.

Egentlig var det meningen, at de to danske producere skulle have arbejdet mere sammen med Jordin Sparks.- Vi kender A&R-chefen fra pladeselskabet Jive (bl.a. Britney og Backstreet Boys). Vi skrev "One step at a time" med Robbie Nevil (Ham med 80’er-baskeren »C’est la vie«, red.). Det førte så til singlen. Vi skulle have lavet tre numre mere. Men så fik Jordan problemer med stemmebåndet, siger Cutfather.

Udover de to amerikanske supernavne arbejder de to danskere også sammen med flere nye navne. Blandt andet Disney-skuespillerinden Hayden Panettiere fra science fiction TV-serien »Heroes«, kendt fra Kanal 4. Det er blevet til singlen »Top Up«. Og så er der en ny amerikansk pigegruppe og det engelske stjerneskud Pixie.

- Vi er selvfølgelig glade for, at der er gang i den. Det er fedt at arbejde med det, man synes bedst om. Men det er også hårdt arbejde. Man kommer kun i betragtning, hvis der er står noget på CV’et. Kendthed er vigtig, også i vores job. Vi er en gruppe af komponister og producere, der sender materiale rundt til alle store navne. Set i det lys er det da herligt, når man ender med at få tre numre med på Kylies sidste album - ud af en bruttopulje på 1500, siger Cutfather.