Hun skreg angiveligt flere gange frustreret fra scenen.

Den canadiske popstjerne Grimes får hård kritik for sin seneste festivalkoncert, og nu siger hun selv undskyld.

36-årige Grimes, med det borgerlige navn Claire Elise Boucher, spillede lørdag på den amerikanske Coachella-festival.

Grimes, der blandt andet er kendt for at have to børn med Tesla-grundlæggeren Elon Musk, spillede i 50 minutter, og ifølge det britiske medie The Independent begyndte det at gå galt halvvejs i koncerten.

Elon Musk og Grimes i 2022.
Elon Musk og Grimes i 2022. Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Eksempelvis måtte hun flere gange genstarte nummeret 'Music 4 Machines' med forklaringen, at hendes musik pludselig blev afspillet i dobbelt hastighed.

Det var generelt teknikken, der drillede, og The Independent skriver videre, at hun flere gange skreg i frustration og undskyldte til publikum.

I klippet herunder kan du se Grimes kæmpe med teknikken:

Efterfølgende har Grimes-koncerten været et større samtaleemne på sociale medier, og The Independent fremhæver blandt andet en dj og producer ved navn Tim Martells hårde dom på det sociale medie X, hvor han skriver, at det er på tale til 'den værste koncert i Coachellas historie'.

Grimes har selv valgt at uddybe sin undskyldning på X.

»Jeg vil gerne undskylde for de tekniske problemer under showet i aften,« indleder hun et længere indlæg, hvor hun forklarer sin fejl.

Grimes plejer at stå for alting selv, men til denne koncert havde hun uddelegeret en række tekniske opgaver, og hun tilføjer i sit opslag, at hun allerede inden koncerten havde en dårlig fornemmelse over ikke at have testet alt af selv først.

Hun får mulighed for at tage revanche allerede i den kommende weekend, hvor hun spiller i Coachellas anden uge.

Grimes slutter sin undskyldning med at love, at der næste gang vil være styr på det hele.