Sangerinden Kesha vil ud af sin kontrakt med Dr. Luke, da hun påstår, at han har givet hende stoffer og udsat hende for seksuelle krænkelser i begyndelsen af hendes karriere. Han nægter pure og påstår, at det hele handler om penge. Foto: AFP
Sangerinden Kesha vil ud af sin kontrakt med Dr. Luke, da hun påstår, at han har givet hende stoffer og udsat hende for seksuelle krænkelser i begyndelsen af hendes karriere. Han nægter pure og påstår, at det hele handler om penge. Foto: AFP Foto: FREDERIC J. BROWN

Den voldtægtsanklagede producer Dr. Luke kalder beskyldningerne ’en smædekampagne for penge’.

Lukasz Gottwald alias Keshas producer dr. Luke, kommenterer nu for første gang de alvorlige beskyldninger om sexuel intimidering, trusler og voldtægt mod sanger og sangskriver Kesha Rose.

»Jeg voldtog ikke Kesha, og jeg har aldrig haft sex med hende. Kesha og jeg var venner i mange år, og hun har været som en lillesøster for mig,« tweetede Dr. Luke tirsdag.

To dage efter New Yorks højesteret ved en civil retssag havde afgjort, at Keshas omstridte pladekontrakt holder.

Den i dag 27-årige sanger har beskrevet sin producer, som hun altså er kontraktligt forpligtet overfor, som et ’monster’ og påstår, at han voldtog hende for 10 år siden.

Vil frigøres fra kontrakt

Dengang var hun 18 og i 2014 anlagde hun sag mod sin producer for at blive løst fra den kontrakt, hvor hun stadig ’skylder’ hans selskab Kemosabe seks album.

Kesha påstår, at Dr. Luke i 2005 narrede hende til at tage stoffet GHB, der bedøvede hende, hvorefter han voldtog hende på et hotel.

Tidligere skal han overfor Kesha have pralet med, at han yndede at tage på dates med unge kvinder som han drak fuld, så han kunne ’knalde dem i numsen’, som der står i Keshas anklage mod Gottwald.

Sangerinden Kesha vil ud af sin kontrakt med Dr. Luke, da hun påstår, at han har givet hende stoffer og udsat hende for seksuelle krænkelser i begyndelsen af hendes karriere. Han nægter pure og påstår, at det hele handler om penge. Foto: AFP

Efterfølgende skal han have truet sangerinden til tavshed med trusler om, at han ville ødelægge både hendes karriere og hendes families liv, hvis hun så meget som omtalte den påståede voldtægt. Og det skal være grunden til at den i dag 27-årige sanger og sangskriver først anlagde sag i 2014.

Handler bare om penge

Lukasz Gottwald har på den anden side hele tiden påstået, at voldtægtsanklagerne er falske, og at de er det rene opspind. En smædekampagne, der udelukkende handler om penge, og om at Kesha vil frigøres fra sin kontrakt.

»Enhver normal person er imod voldtægt og seksuel intimidering, og dem, der udtaler sig, gør det mod bedre viden og uden at kende til sagens fakta,« tweetede Dr. Luke tirsdag.

Ikke desto mindre er en række amerikanske popstjerner blevet så rasende over afgørelsen til Dr. Lukes fordel, at de nu stiller sig frem og bakker Kesha op.

Taylor Swift har endda været i banken for at hente 250.000 dollar, for at give Kesha en finansiel hånd.

Og derud over støttes hun også af Kelly Clarkson, Lady Gaga, Ariana Grande og Lily Allen, der tweetede:

»Mine tanker er med Kesha – jeg er ked af, at du skal igennem denne oplevelse.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.