Det var ikke så få penge, som prins Joachim fik rejst til ære for hospitalsklovne, da der mandag blev afholdt en særlig fødselsdag for ham på Bellevue Teatret.

101.775 kr. kan nu bruges af de 'Danske Hospitalsklovne,' som gør tilværelsen lidt sjovere for børn, der er indlagt.

Det lykkedes at indsamle beløbet, selvom hele fødselsdagskoncerten blev rykket i sidste øjeblik,  da der var varslet skybrud.

Koncerten blev flyttet fra den kongelige skydebane, Sølyst, i Klampenborg til teatret, som ikke ligger langt væk.

Ved prins Joachims fødselsdagskoncert blev der rejst 101.775 kr. til de 'Danske Hospitalsklovne.'  (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2019)
Ved prins Joachims fødselsdagskoncert blev der rejst 101.775 kr. til de 'Danske Hospitalsklovne.'  (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2019) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Jeg fralægger mig ethvert ansvar for vejret,« lød det, da B.T. ønskede Prinsen tillykke, da han ankom til showet.

Prins Joachim fylder 50 år 7. juni, og det var derfor, der blev afholdt fødselsdagskoncerten.

Operasanger Jens-Christian Wandt, som var med til at arrangere showet, fortæller, at det var en tydeligt taknemmelig prins, som deltog i mandagens festligheder.

'Prins Joachim var både rørt og berørt over koncerten og udtrykte stor taknemmelighed flere gange i løbet af aftenen,' skriver Wandt i en pressemeddelelse. Desuden skriver operasangeren, at det umulige blev gjort, da det lykkedes at flytte hele showet, lige inden det løb af stablen.