Her er sangerinden, før hun blev syg. Til premiere på filmen 'Happy Feet 2' (arkivfoto).
Her er sangerinden, før hun blev syg. Til premiere på filmen 'Happy Feet 2' (arkivfoto). Foto: GUS RUELAS

Sangerinden Pink tvunget til at svigte både USA’s præsident og sin egen datter.

Popstjernen Pink, der blandt mange andre hits er kendt for singlen ’Fuckin' Perfect’, har det lige nu ikke alt for ’fucking perfect’.
Hun er indlagt på hospitalet og har netop fået fjernet sin galdeblære.

På sin Twitterprofil har den 32 årige Pink, med det borgerlige navn Alecia Moore, skrevet:
- Så, nu har jeg svigtet min egen datter og præsidenten – fantastisk uge…

For senere at tilføje:

Læs også: 
gwen


- F- You galdeblære! – Sayonara! (Farvel på japansk, red.)

På grund af sin indlæggelse var stjernen i den forgangne uge nødt til at aflyse en støttekoncert for Obama, men måske endnu værre var hun ikke i stand til at være hjemme for at fejre sin datter Willows første fødselsdag. I stedet for fejring derhjemme, måtte Willow holde sin et års fødselsdag i sin mors sygeseng.

- Jeg antager, at det ikke betyder noget, hvor du spiser din første fødselsdagskage, skrev Pink i mandags på sin Twitterprofil.

Alvorlige mavesmerter har længe generet den amerikanske stjerne. Allerede 31. maj lagde hun et billede af sin selv i en hospitalsseng på sin Twitterprofil. Billedet var taget, efter hun var blevet behandlet for det, hun troede, var en banal maveinfektion. Men smerterne forsatte, fortæller en af Pinks veninder ifølge The Mirror.

Læs også:
Pink


- Først havde hun disse vilde mavesmerter og vidste ikke, hvad det var. Senere blev det virkeligt slemt. Lægerne blev klar over, at hun var nødt til at få fjernet sin galdeblære, så det har hun gjort, siger kilden til avisen.

Galdeblæren er et lille, ikke livsnødvendigt organ, der hjælper med fordøjelsen og koncentrerer den galde, der bliver produceret i leveren.

Pink har solgt over 40 mio. albums og 70 mio. singles og er blandt de absolut bedst sælgende artister til alle tider.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.