Selvom Genesis udgav albummet 'We Can't Dance' i 1991', så danser de nok alligevel hele vejen ned til banken i disse dage.

Phil Collins og to af Genesis-medlemmerne, Mike Rutherford og Tony Banks, har nemlig solgt deres individuelle rettigheder til Concord Music sammen med Phil Collins to soloalbum 'No Jacket Required' og '… But Seriously!'.

Det fortæller BBC.

Den endelige pris på handlen er ikke offentliggjort, men kilder tæt på handlen fortæller til The Wall Street Journal, at sangkataloget er vurderet til hele 269 millioner pund – eller 2,275 milliarder danske kroner.

Hvis den anslåede værdi er lig med den værdi, Phil Collins og hans bandkammerater solgte rettighederne for, er det de største handler i den genre.

Tidligere har Bruce Springsteen også solgt sine rettigheder til Sony i en handel, der ifølge The New York Times angivelig lå på omkring 500 millioner dollar.

Også Bob Dylan, Neil Young og Stevie Nicks har solgt deres rettigheder til en estimeret værdi på 100 millioner dollar eller derover.

Phil Collins har i de seneste år døjet med sygdom, og han udtalte sidste år, at han tvivlede på, at han nogen sinde vil komme til at optræde igen.