71-årige Ozzy Osbourne vil gøre alt for sine fans  - og sine børn.

Og derfor har den Parkinson-ramte heavymetal-stjerne så svært ved at stoppe og for den sags skyld at sige nej til endnu et familieprojekt.

Lige nu hitter Ozzy sammen med sønnen Jack og hustruen Sharon således med TV-serien 'The Osbournes Want You to Believe' - om spøgelser og overnaturlige hændelser.

Og ifølge de fleste amerikanske tv-anmeldere virker den 71-årige rocker mere 'beslutsom' end egentlig 'inspireret'.

Lige nu er Osbourne familien akuelle med et nyt tv-show 'The Osbournes Want You to Believe' - det handler om spøgelser.
Lige nu er Osbourne familien akuelle med et nyt tv-show 'The Osbournes Want You to Believe' - det handler om spøgelser. Foto: The Travel Channel
Vis mere

»Hvis Ozzy ikke følte sig forpligtet, så tror jeg nærmere, at han ville lægge sig på sofaen og se The History Channel eller måske arbejde på en ny sang. Musikken kan han nemlig ikke holde fingrene fra. Og heldigvis for det.«

Sådan sagde radioværten Howard Stern således for nyligt i et af sine programmer.

Men selvom magien fra 90'erne, hvor Ozzy og Sharon og teenage-ungerne Jack og Kelly var med til at starte hele realityshow-bølgen med deres skelsættende MTV-serie 'The Osbournes', måske mangler, så hitter 'The Osbournes Want You to Believe' alligevel pænt for The Travel Channel i USA.

Mens farmand i januar afslørede, at han lider af Parkinson, bekendtegjorde Jack (35) allerede i 2013, at han  er blevet diagnostiseret med Sclerose.

The Osbournes fra venstre, Jack, Sharon, Ozzy og Kelly.
The Osbournes fra venstre, Jack, Sharon, Ozzy og Kelly. Foto: Lucy Nicholson - AFP
Vis mere

Far og søn, Ozzy og Jack har allerede forsøgt sig med et rejseshow. Siden fik Jack Osbourne begrænset succes med sin egen spøgelses reality-serie, hvor han besøgte hjemsøgte steder over hele USA.

Men uden den virkelige stjerne, Ozzy er det svært for Osbourneklanen at score de helt store seertal.

Og ifølge bladet People Magazine var patriarken trods sit svigtende helbred ikke sen til at sige ja til 'The Osbournes Want You to Believe'.

»Ozzy elsker sin familie. Og selvom han måske elsker metalrocken endnu mere, vil han gøre alt for de unger,« siger Howard Stern i sit program, hvor Ozzy har været gæst over tyve gange.

Tre af de originale medlemmer af Black Sabbath Tony Iommi, Ozzy Osbourne og Geezer Butler.
Tre af de originale medlemmer af Black Sabbath Tony Iommi, Ozzy Osbourne og Geezer Butler. Foto: JOE KLAMAR - AFP
Vis mere

Trods sin alvorlige Parkinsons-lidelse udsendte Ozzy Osbourne albummet 'An Ordinary Man' i januar 2020 - hans første soloalbum i ti år.

Både salgstal og anmeldelser var flotte. Og det var kun på grund af coronakrise, at den 71-årige rocklegende i marts aflyste en kommende USA-turné.

Lige siden 1969, hvor han var med til at danne verdens første heavy metal band, Black Sabbath hjemme i Birmingham, England, har Ozzy Osbourne været en rocklegende.

Og trods endeløse skandaler og nærdødsoplevelser er Ozzy med en formue på godt en milliard kroner i dag én af verdens mest velhavende rockstjerner.

Ozzy med sin naturlige grå hårfarve
Ozzy med sin naturlige grå hårfarve Foto: CLTN, GGRE
Vis mere

Ozzy Osbourne har rejst verden tynd på ikke færre end tre afskedsturnéer - den første i starten af 90'erne. Han har solgt over 100 millioner album. Og selv da alverdens medier i sidste måned nærmest gik i selvsving over et nyt foto af  Ozzys grå hår, tog én af klodens mest respekterede fotomodeller og skønhedseksperter, Tyra Banks i et radiointerview, rocklegendens side.

»Jeg fatter ikke, hvad de taler om. Ozzy er 71 år. Han har stadig alt sit kraftige hår og han har færre rynker end jeg. Jeg siger, fantastisk.«

I sit seneste interview antyder Ozzy, at en helt ny karriere måske venter forude.

»Hvis jeg stiller til præsidentvalget, så tror jeg, at jeg vil studere politik først. Den fyr, der har jobbet nu (Trump, red.) er vist på bar bund,« sagde Ozzy til bladet Rolling Stone

Ozzy var tydeligt begejstret for B.T.'s dybdeborende spørgsmål. Henning Høeg og Ozzy Osbourne.
Ozzy var tydeligt begejstret for B.T.'s dybdeborende spørgsmål. Henning Høeg og Ozzy Osbourne.
Vis mere