Hvis Rasmus Seebach var et bolsje, ville han uden tvivl være ’Kongen af Danmark’.

Popsnedkeren Rasmus Seebach, der i denne uge giver baghjul til alle øvrige artister på den danske albumhitliste så som Thomas Helmig, Eminem og Nik & Jay, er ikke bare et hit på denne uges hitliste.

Faktisk er Seebachs tredje album ’Ingen kan love dig i morgen’ allerede det bedst sælgende album herhjemme i hele 2013.

For at skære det ud i pap: Rasmus Seebach har med 49.332 solgt album på én uge overhalet alle andre kunstnere, der har haft 44 uger til at sælge løs i, indenom.

Rasmus Seebach selv er overvældet af succesen, fortæller Nicolaj Martin Bundesen fra sangerens management, ArtPeople.- Rasmus er naturligvis overordentligt beæret over tallene. Det betyder enormt meget for ham, at hans fans kan lide det, han laver, og det må salgstallet jo i en eller anden grad være et udtryk for, siger Nicolaj Martin Bundesen til BT.

Indtil Rasmus Seebach kom på banen, stod den seks-dobbelte Danish Music Awards-vinder, Marie Key, for årets mest populære album med ’De her dage’. Hun har nu måttet overgive tronen til ’Olivia’-sangeren, oplyser Michael Heitmann fra M&I Service, der registrerer samtlige salgstal, til BT.

Han fortæller i øvrigt også, at i de 20 år, man har lavet hitlister i Danmark, har kun én gruppe formået at sælge flere album på en uge end Rasmus Seebach har gjort i den forgange uge. Det skete, da salget af cd’er var på sit højeste i 2000, hvor Aqua udsendte deres andet album ’Aquarius’.