I forhold til deres forrige, mesterværket ’Sound of a Rebel’, er ’Warrior//Worrier’ måske et lille skridt baglæns. Men der er stadig masser at komme efter. Og ingen kan tage stilen og lyden fra de tre venner fra Brøndby Strand.

Lenny, Isam og Waqas er måske blevet voksne. Kone og børn venter derhjemme. Og sulten i musikken er selvfølgelig ikke den samme, som den var i 1997.

Men talent trumfer som bekendt altid forudindtaget kritik. Og når titelsangens uimodståelige melodi så har banet vejen, når beatet i ’Sky is Ours’ har sat sig i brystkassen og når den traditionelle hindu-melodi blander sig med det californiske gang-sta-beat og gør ’Gangsta Like Crazy’ til en uventet fest, så er der ikke andet at gøre end at sænke paraderne og overgive sig - igen.

Outlandish leverer, selv når de har ryggen mod muren og forventningerne er skruet helt i top. Hvad gør man således, når man skal tilfredsstille både det danske festivalpublikum, flokken på flere hundredetusind i Marokko og en massiv fanskare i Indien, Jo, ifølge Outlandish er man bare sig selv - og dét virker.

Outlandish
'Warrir//Worrier'