Livet er som en rutsjebane.

Det ved One Direction-stjernen Louis Tomlinson alt om.

For på trods af kæmpe succes med musikken i først One Direction og senere på egen hånd, så har han mistet flere af sine nære familiemedlemmer de seneste år.

Først var det hans mor, Johannah Deakin, der døde i 2016 efter længere tids sygdom med leukæmi. Den ene tragedie fulgte den anden, da han i foråret af 2019 også mistede sin søster, Félicité Tomlinson. Hun døde af en overdosis af stoffer og medicin.

Men Louis Tomlinson har lært at håndtere de svære perioder, og i dag ønsker han slet ikke, at folk skal have det dårligt på hans vegne:

»For at være ærlig, så kan jeg ikke lide, når folk får ondt af mig. Det er det sidste jeg ønsker,« siger han til The Telegraph.

For den 28-årige englænder er det vigtigt, at han fokuserer på de posiitive aspekter af livet. Og derfor ønsker han sjældent at dvæle ved de negative.

Det fik BBC at mærke i vinters, da han var blevet inviteret ind i programmet 'The Breakfast Show' for at snakke om sin nye musik. Journalisterne blev ved med at spørge ind til private emner, som uvenskabet med Zayn Malik og hans sorg i forbindelse med dødsfaldene. Det var intimiderende og ubehageligt for Tomlinson, og han proklamerede efterfølgende, at han ikke ville stille op til interview i programmet igen.

Louis Tomlinson har brugt de hårde tider til at se livet an i et anderledes perspektiv:

»Jeg tror, at disse svære perioder har givet mig overskud til optimisme. I det store billede er hverdagsproblemer slet ikke så slemme.«