Lyt til artiklen

I løbet af 22 år sammen kan man godt »Slide Away« fra hinanden.

Efter 22 år sammen har forholdet ramt en »Wonderwall«.

Og så bliver det vigtigt – for børnenes skyld – at de »Don't Look Back In Anger«.

Så. Så er ordspillene af vejen. Og vi kan komme videre.

Oasis-sangskriveren Noel Gallagher og hans hustru, Sara MacDonald, skal skilles efter 22 år sammen. Først som kærester og siden 2011 som ægtefæller.

Det oplyser de selv i en udtalelse ifølge Sky og Daily Mail.

»Noel og Sara vil fortsat passe på deres børn, der stadig er deres prioritet. De beder medierne respektere deres og deres families privatliv,« lyder det.

Parret mødte hinanden i år 2000 på et natklub på ferieøen Ibiza og har fået to børn sammen.

Det er næppe gået manges næser forbi, at Oasis især bestod af de to farverige Gallagher-brødre, og netop Noels bror, Liam Gallagher, har uundgåeligt nok også fyldt noget i Noel Gallagher og Sara MacDonalds ægteskab.

Således har Liam Gallagher tidligere givet hende skylden for, at bandet ikke har fundet samme igen, siden Noel Gallagher forlod bandet i 2009.

Sara MacDonald har sågar fortalt engelske medier, hvordan Liam Gallagher en gang ringede til hende 11 gange på én aften for at kalde hende »fucking bitch« om og om igen.

Derfor får skilsmissen også folk til at spekulere i, om det betyder, at en Oasis-gendannelse er kommet tættere på.

Liam Gallagher har ofte udtrykt sin store interesse i at få bandet ud at turnere igen, mens Noel – for det meste – har været mere afvisende.

»Jeg har ofte tænkt: 'Lad os bare spille en koncert, så,'« har han tidligere sagt.

»Men det gik op for mig, at jeg kun ville gøre det for at få den her enorme idiot til at holde kæft. Det eneste andet, jeg kunne komme på, var at brænde hans (brorens, red.) hus ned eller smadre hans bil … men det løser vel ikke rigtig noget, vel?«.