Så er der godt nyt for alle tilhængere af den tænkende og fængende danske pop.

Love Shop udgiver nemlig deres nye studiealbum 'Kærlighed og Straf' 20. oktober.

Og pladeselskabet skriver:

Sammen med Mikkel Damgaard, som gennem sit arbejde med 'Frelsens Hær'- albummet voksede fra at være Love Shop-keyboardspiller til producer med høje ambitioner om, hvordan bandets musik kan formes, præges og udvikles, har Jens Unmack nu været i studiet for at indspille opfølgeren til 'Skandinavisk lyst'.

Et album der efter overbeviste alle om det rigtige i, at Love Shop fortsatte med at eksistere og indspille ny musik.

Nu er Unmack og co. så ved at være klar med bandets 10. studiealbum ved navn 'Kærlighed og Straf'. En dualistisk titel der også præger tekstuniverset på hele albummet.

De sociale konkrakter, de menneskelige forhold, parforholdets forventninger, der tiltrækker, binder og tilsidst kan frastøde, er i fokus på Love Shop's nye barske værk, hvor der tages livtag med centrale voksenlivsemner, sjældent berørt i dansk rockmusik

Love Shop's 10'ende studiealbum er som sådan et enestående usminket og nøgent blik på en broget dansk nutid anno 2014. Men dets musik udstråler trods alvorlige emner et umiskendeligt håbefuldt lys, der gør de kantede ord og forslåede sjælelandskaber hørbare som andet og meget mere end personlig samtidsobduktion. Melankoli, skønhed, længsel efter en bedre verden, lever stærkt i flere af de vitale popsanges ofte udsøgte melodier, mens andre tracks bærer modernismens rockkant og har deres rødder solidt plantet i vejen frem.

'Kærlighed og Straf' er navnet på det nye Love Shop-storværk hvor de lever side om side.

Første singlen 'I Morgen' er første smagsprøve på det kommende album . Tjek den fine lyrics video ud her:

https://www.youtube.com/watch?v=3jh6nZRNflA