I Danmark er sangskriveren Peter Smith velkendt men de færreste ved, hvem Caroline Leander er. I Sverige er det lige omvendt. Og nu bliver der gjort noget ved begge dele.

Således har Peter Smith og Caroline Leander i fællesskab indspillet albummet 'Du eller aldrig'.

Og op til albumudgivelsen 27. september, er den dansk-svenske duet 'Leander & Smith' nu klar til lanceret af deres første musikvideo 'The Gap'.

»Sangen handler om to mennesker, der har kendt hinanden længe. Hverdagen flyder relativt godt og smertefrit, men måske tager de hinanden for givet. Sangen er egentlig en opfordring om at huske at se hinanden i øjnene hver dag og holde i hånd,« fortæller Caroline Leander, der står for de fleste af albummets tekster.

Den dansk-svenske duo bestående af Peter Smith og Caroline Leander er klar med deres single 'The Gap'. Debetalbummet 'Du eller  aldrig' udkommer 27. september.
Den dansk-svenske duo bestående af Peter Smith og Caroline Leander er klar med deres single 'The Gap'. Debetalbummet 'Du eller  aldrig' udkommer 27. september. Foto: PR
Vis mere

Danske Peter Smith og svenske Caroline Leander mødte hinanden på en sangskrivercamp på Bornholm i 2017 og siden har samarbejdet kastet sange af sig.

I Danmark kender mange Peter Smith fra hits som 'Få det godt sammen' og 'It’s a Shame'. Caroline Leander, der er et velkendt ansigt på den svenske musikscene, er derimod et ubeskrevet blad i Danmark.

Det kommende album består af både svenske, danske og engelsksprogede sange. Debutsinglen, der udkom i juni måned, var den svensksprogede duet 'Den jeg bliver med dig'.

Her kan du se Leander & Smith spille live:

21.9 kl. 18.00 Hotel Planetstaden, Lund, Sverige

28.9 kl.19. Christianshavns Beboerhus, Kbh. K

4.10 Kl. 20. Richter, Gladsaxe

9.10 kl. 19. Folk å Rock, Malmö, Sverige