Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Whitney Houston afbrød "I Will Always Love You" i Frankfurt og fik publikum til at skrige "Prøv, prøv". Fans sviner hende til på officiel hjemmeside.

Aflyste koncerter i både Storbritannien og Frankrig var indtil i går den ildevarslende optakt til Whitney Houstons to koncerter i Forum, København.

Men nu har de danske fans fået endnu en ting at frygte, inden Whitneys come back-koncerter i Danmark, der er en del af hendes første verdensturné i 11 år.

Verdensstjernen måtte nemlig foran måbende fans afbryde sit allerstørste hit "I Will Always Love You".

Efter få linier af megahittet fra filmen "Bodyguard" signalerede 46-årige Whitney til sit band, at de skulle afbryde nummeret og starte det næste, der ironisk nok var "I Didn't Know My Own Strength" (Jeg kendte ikke min egen styrke red.)

Whitney Houston måtte fortælle publikum, at hun afbrød sangen, men det fik publikum til at protestere. Flere fans råbte ligefrem "Prøv! Prøv!" for at få den tidligere storstemme til at synge storhittet.

Fadæsen har fået anmelderne til at give hende kniven i bl.a. den højt estimerede avis Frankfurter Allgemeine.

Men også - ellers trofaste - fans på superstjernens egen hjemmeside har nu fået nok af den fallerede fantomstemme.

- Whitney stoppede IWALY (I Will Always Love You red.) efter et par linjer. Det var chokerende. Det kunne man se på folks ansigter, skriver medlemmet af Whitey Houstons officielle hjemmeside Envíos 828.

Episoden i Frankfurt er blot en af mange skandaler, der før de danske koncerter, tyder på en meget dårlig turné, som slet ikke har set Whitney Houston levere. Bl.a har hun bøvset i Berlin og udvandret flere gange, ligesom hun har været usammenhængende. De sange, hun har evnet at synge, har ikke været meget bedre, end dem hun har droppet, da hun har fået massiv kritik af sin stemme.

Whitney Houston skal nu over to koncerter forsøge at overbevise det danske publikum i Forum om, at hun stadig er en verdensstjerne.

Andre læser også