Et forsøg på at genskabe magien fra Grease er fejlet noget så voldsomt for de to stjerner, Olivia Newton-John og John Travolta
Et forsøg på at genskabe magien fra Grease er fejlet noget så voldsomt for de to stjerner, Olivia Newton-John og John Travolta Foto: FRED PROUSER
Tidligere på året blev det offentliggjort, at John Travolta og Olivia Newton-John ville blive parret sammen igen om en jule-cd. Men ifølge anmeldelserne skulle de nok have ladet være

Det er 35 år siden, at de unge og smukke mennesker tryllebandt hele verden som Danny og Sandy med sange som 'You're the one that I want' og 'Summer dreams' fra den berømte Grease-film, der blev en kæmpe succes. Siden har de to hovedroller haft hver deres strålende karriere, men nu prøver de igen. Med en jule-cd.
'I think you might like it' hedder den første single fra cd'en, men det er lidt som om at netop det modsatte er tilfældet.

- Sangen er dårlig og videoen er helt elendig, skriver hjemmesiden contactmusic.com, om den nærmest grinagtige musikvideo, der mest af alt ligner noget, der er lavet for sjov. Hele projektet virker meget lavbudgetteret, skriver flere amerikanske medier. Blandt andet er det familiemedlemmer, der er med i videoen, der er optaget i Travoltas eget hjem.

- Lyden er endnu mere bizar end coveret, skriver Washington Post om coveret, der er mere end sukkersødt. Det viser Grease-parret posere med en kop varm kakao hver, i juleomgivelser, der er lidt for meget.
Heller ikke lyttere af sangen er positivt indstillet. Den har fået over 3000 tommelfingre nedad på YouTube, og masser af knap så pæne kommentarer.

Overskuddet fra albummet 'This Christmas' skal gå til forskellige velgørenhedsorganisationer. Hvis der bliver et.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.