Niels ’Noller’ Olsen fra Brødrene Olsen har valgt at gå solo og udgive sine egne sange, mens han stadig giver koncerter med sin bror ved siden af soloprojektet.

I år 2000 havde Brødrene Olsen monsterhittet ’Smuk Som Et Stjerneskud’, der først vandt den danske befolknings hjerter til Dansk Melodi Gran Prix og senere vandt den europæiske udgave.

I alt har brødrene lavet musik sammen i 50 år, men nu er det tid til at prøve noget nyt, mener 61-årige Niels ’Noller’ Olsen.

»Da jeg blev 60, tænkte jeg: 'Der er en ting, du mangler at lave i dit liv,' og det er at lave et album, som reflekterer over mit liv. Så det er sange, jeg holder meget af, en som vi ikke ville bruge i Brødrene Olsen-regi,« siger Noller til TV2.

Derfor går han solo og udgiver sit første album uden broderens medvirken. Det har dog krævet nogle overvejelser.

»Jeg har ikke turdet. Jeg har været bange. Måske bange for ikke at slå til,« siger han til TV 2.

Selvom lillebror Noller nu har givet sig i kast med sin egen musik, forlader han ikke endegyldigt storebror Jørgen. Brødrene Olsen fortsætter med at give koncerter i den kommende tid.

Nollers nye CD hedder ’60’ og udkommer fredag den 6. november.

I videoen nedenfor kan du se BT følge Brødrene Olsen, inden de skulle optræde til Top Charlie i Parken den 26. april sidste år.

 

visninger