Nabiha har altid sat en ære i at holde privatlivet privat, men når hun i den kommende tid tager ud og optræder, bliver hendes lille hemmelighed svær at holde skjult.

Den populære sangerinde er nemlig debuterende på to punkter her ved indgangen til december.

For det første springer Nabiha ud som julesanger med det oldschool-klingende julenummer 'Holiday Feels', og så skal hun inden længe være mor for første gang.

»Jeg har en manager, som i mange år har syntes, det var verdens bedste idé, hvis jeg lavede en julesang,« fortæller Nabiha om første del af sit aktuelle juleprojekt.

Nabiha hos Universal Music ved interview til B.T. om julesingle og graviditet.
Nabiha hos Universal Music ved interview til B.T. om julesingle og graviditet. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»Jeg har altid været meget tøvende, for man skal jo også lige føle sig inspireret, og normalt er jeg typen, der først kommer i julestemning den 23. december,« fortæller Nabiha med et stort smil.

»Men sidste år gav vi det et forsøg, og nu her op til udgivelsen, hvor jeg har gået og lyttet meget på den, er jeg kommet i total julestemning og har allerede været på loftet og hente julepynt,« griner hun.

Anden del af Nabihas aktuelle juleprojekt er som nævnt, at hun inden for en overskuelig fremtid skal være mor.

Hun afslørede bulen på maven første gang for offentligheden i slutningen af oktober, da hun optrådte ved TV2's 'Knæk Cancer'-indsamlingsshow. Siden lagde hun et storgrinende badebillede fra en ferie op på Instagram, og nu er det så bare at vente på den store dag.

Nabiha hos Universal Music ved interview til B.T. om julesingle og graviditet.
Nabiha hos Universal Music ved interview til B.T. om julesingle og graviditet. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»Jeg er jo meget privat, så det var en stor beslutning for mig at vise frem. Billedet vendte jeg også lige med de tætteste veninder og familie, men jeg har heldigvis bare fået en masse fine reaktioner,« fortæller Nabiha, der godt kan mærke en fysisk forskel, når hun er ude at optræde.

»Jeg har mindre plads i lungerne. Jeg plejer jo at fise rundt på scenen, men har på det seneste skullet være opmærksom på at spare på luften. Til gengæld har det gjort en masse ved kreativiteten,« forklarer hun.

»Det er noget helt unikt at mærke liv inden i sig, og det har jeg helt sikkert kunnet mærke, når jeg er i studiet. Ikke at jeg er begyndt at lave hel ny slags musik, men det giver bare et lidt andet afsæt.«

Nabiha vil fortsat gerne holde faderen til sit barn ude af offentlighedens søgelys, men ved godt, han en dag vil stå ved siden af hende i rampelyset.

»En dag kommer han jo med, jeg synes bare, det har været rart for mig at holde tingene adskilt.«

Ved siden af den nye julesang og den forestående fødsel er Nabiha fortsat aktuel med singlen 'Make It Beautiful', der for tiden er blandt de mest spillede numre i radioen.

Hun har skiftet pladeselskab fra Sony Music til en afdeling hos Universal Music, og næste års nye sange er allerede i støbeskeen.

»Vi har løbet hurtigt, jeg har et godt hold omkring mig, og alt er planlagt, så jeg kan tage på barsel med god samvittighed. Vi har ikke sat nogen udgivelsesdatoer endnu, for vi skal lige se, hvordan 'Make It Beautiful' og 'Holiday Feels' klarer sig.«

Nabihas bud på en julesang er ude nu overalt.

Så er spørgsmålet, om hun kan slå Mariah Carey, Wham og alle de gode gamle klassikere af pinden.