Louis Tomlinson fra One Direction viser sin nyfødte baby frem.  
Louis Tomlinson fra One Direction viser sin nyfødte baby frem.   Foto: ANDREW BURTON

Den første One Direction-baby er blevet præsenteret for bandets millioner af fans.

I sidste uge kom det frem, at hjerteknuseren Louis Tomlinson fra det britiske boyband One Direction var blevet far til en søn.

Onsdag aften delte det 24-årige teenageidol det første billede af den mest omtalte baby på internettet i øjeblikket. Louis Tomlinson og moderen til barnet, 24-årige Briana Jungwirth, har samtidig afsløret, at den lille ny skal hedde Freddie:

Fans verden over har 'liket' og kommenteret billedet i et væk, og lille Freddie har i skrivende stund fået 771.000 til at trykke 'synes godt om' på Louis Tomlinsons opslag.

Louis Tomlinson og Briana Jungwirth, der er stylist, har ifølge amerikanske medier aldrig været kærester. De to er blevet beskrevet som nære venner, der havde et kort forhold til hinanden.

Louis Tomlinson performs with his band "One Direction" on NBC's

Det er snart seks år siden, at Lous Tomlinson trådte ind på stjernehimlen sammen med de andre drenge i One Direction.

Gruppen kom kun på en tredjeplads i den britiske udgave af X Factor i 2010, men den placering var nok til at kickstarte en kometkarriere for de fem drenge, som har storhittet med numre som 'What Makes You Beautiful' og 'Live While We’re Young'.

US-MUSIC-BILLBOARD MUSIC AWARDS-PRESS ROOM

One Directions millioner af fans holder dog vejret i i disse dage. Det skyldes, at bandets medlemmer har meddelt, at de tager en pause på ubestemt tid startende fra marts i år. Beslutningen har igangsat massive spekulationer, om hvorvidt drengene nogensinde kommer til at optræde sammen igen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.