Miley Cyrus flytter til Canada, hvis Donald Trump vinder præsidentvalget 8. november
Miley Cyrus flytter til Canada, hvis Donald Trump vinder præsidentvalget 8. november Foto: CHRIS DELMAS

Miley Cyrus truer med at flytte fra hjemlandet USA, hvis Donald Trump indtager præsidentposten. Republikaneren Donald Trump var den store sejrsherre ved ugens "Super Tuesday", hvor 13 amerikanske stater stemte om, hvem der skal være årets republikanske og demokratiske præsidentkandidater.

Donald Trump sejrede stort i den republikanske lejr, og Hillary Clinton vandt i den demokratiske.

Trumps sejrs fik blodtrykket til at stige hos den 23-årige popsangerinde. Miley Cyrus postede et billede på Instagram af Donald Trump med teksten "Trump er et fucking marraridt".

Ifølge Miley Cyrus' opdateringer på Instagram forlader sangerinden USA, hvis Donald Trump kommer til magten. Efterfølgende postede Miley Cyrus på Instagram et screenshot af primærvalgets resultater, hvor Trump fører suverænt. Billedet er efterfulgt af teksten:

"Jeg brækker mig/ flytter ud af landet" efterfulgt af hashtagget #aintapartyindausaanymo", som refererer til sangerindens hit "Party in the USA."

Kort tid efter poster Miley Cyrus en collage. På collagen ses et billede af Donald Trump-supporteren Rebecca Francis. En kvindelig jæger, som er kendt for at poste billeder af sig selv med sit døde jagtbytte. Til venstre for billedet af skytten er et billede af en grædende Miley Cyrus efterfulgt af teksten:

"Ja. Dette er en tårer, der ruller ned ad min kind og drypper for enden af min næse. Dette gør mig så utrolig bange og ked af det. Ikke kun for vores land. Men for dyr, som jeg elsker mere en noget andet i denne verden. Mit hjerte går i hundrede stykker. Jeg tror, jeg skal kaste op. Dette billede er så klamt. Du (Rebecca Francis) er ikke skæbnen. Det er ikke dit job at bestemme, hvornår et levende væsen skal dø. Og dig (Donald Trump) er ikke Gud, uanset hvem du tror, du er." Miley Cyrus slutter med at oplyse, at hun vi flytte fra USA, hvis Trump bliver præsident.

Som de forskellige posts antyder, er Donald Trump ikke Miley Cyrus' kop te. I stedet er sangerinden tilhænger af den demokratiske kandidat-kombattant Bernie Sanders.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.