Volbeat skal varme op for både Metallica og AC/DC. Men først skal danskerne lige gøre deres nye album "Beyond Hell/Above Heaven" helt færdigt

Da Metallica turnerede i USA, var danske Volbeat med til at varme det rockhungrende amerikanske publikum op.

Men Michael Poulsen og kompagni var ikke alene.

Både grupperne Machinehead og Lamb of God stod dengang højere placeret på plakaten. Men i anledning af Metallicas kommende Europaturné er nu er det danskernes tur til at tage topplacering.

Lars Ulrich og resten af Metallica er nemlig så vilde med Volbeat, at bandet nu er forfremmet til den såkaldte "main support"-spot.

Det vil sige, at Volbeat skal spille, lige før Metallica selv går på scenen. Og med koncerter over hele Europa betyder det automatisk, at Volbeat kommer til at spille for hundredetusindevis af rockfans.

Og for Volbeat slutter festen ikke med Metallica.

Kollegaerne fra AC/DC har nemlig også forelsket sig i danskernes bud på den helt tunge rock. Og derfor har Volbeat også sikret sig et support-job, når australierne spiller i hhv Dresden (20. juni) og Berlin (22. juni).

Slutteligt skal Volbeat spille flere store festival-koncerter bl.a. Rock Am Ring (Tyskland), Download (England) og Skanderborg.

Lad os håbe, at gutterne har fået sovet igennem i løbet af vinteren.