Vinder - Dansk Melodi Grand Prix - 2009. Vindermelodien blev: Niels Brinck med: Believe Again
Vinder - Dansk Melodi Grand Prix - 2009. Vindermelodien blev: Niels Brinck med: Believe Again Foto: Henning Bagger

DR rører i egen musikgryde op til årets Melodi Grand Prix.

Som allerede afsløret er den tidligere X-Factor-sanger Mohamed Ali blandt årets navne. Det samme gælder den svenske Wallmans-sanger Albin Ljungqvist, som synger en sag af den tidligere grand prix-deltager Bryan Rice.

Ifølge ugebladet Her & Nu's hjemmeside er den tidligere grand prix-vinder Niels Brinck også blandt navnene. Det gælder også Simone Egeriis, der stillede op i grand prixet 2010 - og endte som nr 3.

Simone blev kendt, da hun en meget ung alder vandt 'Scenen er din' i 2004.

Niels Brinck vandt Melodi Grand Prix for tre år siden med 'Believe Again'.

- Jeg er skide stolt af min sejr dengang, og nu er jeg klar til at bløde, svede og give den gas igen, sagde han til DR, da han i september afleverede sin sang lige inden deadline. Han beskrev sit nye nummer som en "singer-songwriter-sang, som udvikler sig undervejs, sagde Brinck til dr.dk, da han indleverede sin sang til DR.

En anden deltager, der vender tilbage, er Simone Egeriis. Simone, der vandt Scenen er din i 2004, fik i 2010 en delt tredjeplads med 'How Will I Know'.

Ifølge bladets kilder har den ellers forholdsvis glemte 90er tyggegummi-popgruppe Daze og DJ'en Ahmad Darwich også sange med årets danske sangfest i Herning. Det løber af stablen den 26. januar.

DRs underholdningschef Jan Lundme ønsker ikke at udtale sig om deltagerne før et pressemøde i morgen

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.