En modnet Christopher gav en fire-stjernet koncert på Skanderborg Festivals åbningsdag. Foto: Camilla Rønde
En modnet Christopher gav en fire-stjernet koncert på Skanderborg Festivals åbningsdag. Foto: Camilla Rønde Foto: Camilla Rønde
Christopher, Skanderborg Festival, Rytmehans onsdag kl. 17.00, fire ud af seks stjerner

Sidste gang undertegnede så Christopher, der privat danner par med pop-fænomenet Medina, var det til en koncert var på Lille Vega i København. Her endte det med tre stjerner til den unge fyr fra Frederiksberg for en lidt kedelig og umoden koncert – endda på hans hjemmebane

Det er ikke mere end et par måneder siden. Så var det ville ikke være unaturligt, at forvente mere af det samme.

Men allerede nu kan det afsløres, at det ikke blev sådan. For der er sket et eller andet på den korte tid.

Der var mødt et flot antal personer frem ved Rytmehans for at høre og se den kun 20-årige sanger, der gik på scenen, mens de fremmødte kastede så mange roser mod ham, at en kunstskøjteløber var brudt sammen af tårer.

Da roseregnen havde lagt sig, lagde han ud med nummeret ’Set the Record Straight’ fra han debut- og indtil videre eneste album ’Colours’ fra tidligere i år.

Sangen er meget følsom og, hvis sunget rigtig, moden. Og Christopher sang den bestemt rigtigt. For med et slag (eller hvad der nu kan gå på tre-fire måneders tid) havde den umodne og ikke helt scenevante knægt fra Lille Vega forvandlet sig til en herre, der havde brugt årevis på scenen.

Mangler ikke hits

Og det pyntede virkelig på Christophers optræden. For det er ikke hits han mangler, nærmere selvsikkerhed og attitude. Men det gør han så ikke mere. Det beviste han flere gange under koncerten, der indeholdte lige så mange numre som hans eneste plade (11) – plus det løse.

De fremmødte, hovedsageligt unge kvinder, med et meget højt stemmelege, blev i løbet af de næste numre forkælet med et af Christopher absolut største hits, ’Against the Odds’, der uden for YouTube-regi var kvindebedårens første single.

Efter dagens koncert fik en modnet Christopher betydeligt mere respekt herfra.

Men selvom der er flere gode numre på debutpladen ’Colours’, så vil det pynte gevaldigt, hvis den næste plade får en smule mere energi. For til tider kan de meget bløde og kvindedånende numre blive en anelse for meget.

Her kunne albumtitel-nummeret ’Colours’ være et eksempel at følge. For det er et af albummets bedste med sin store energi, som sætter gang i en koncert.

Christopher sluttede koncerten med det nummer, som satte det hele i gang og det største hit fra hans hånd til dato. Henholdsvis Robyn-coveret ’Call Your Girlfriend’ og ’Nothing in Common’.

Ind imellem var også gået flere andre gode hits. Og det satte bare en streg under, at Christopher har udviklet sig til, at være mere end bare et ungt og umodent YouTube-fænomen.

En god koncert af et modnet teenage-idol.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.