I Danmark kan turnéaktuelle Medina ikke blive meget større. Og derfor udkommer det næste (engelsksprogede) album over hele verden.

Den danske sangerinde Medina, der i Parken optrådte sammen med X-Factor-vinder Thomas, er i én af den slags situationer, hvor hun godt kunne bruge nogle kloner af sig selv.

Tingene går nemlig så hurtigt i den dansk/chilenske sangerindes liv og karriere, at hun knap kan følge med.

1. april starter sangerindens danske turné i Rødovre. Den tur fører senere bl.a. til Train i Aarhus og Pumpehuset i København.

Og samtidig er Medina ifølge sit pladeselskab i fuld gang med at indspille sit første engelsksprogede album, der endnu ikke har fået en titel.

Dén plade kommer bortset fra fire engelske udgave af Medinas eksisterende danske megahits til at bestå af helt nye sange. Og lande som Schweiz, Østrig og Grækenland har allerede skrevet under på kontrakten.

I Mellemøsten og i USA er Medina også begyndt at kravle op ad hitlisterne med singlen "You & I". Salget i Grækenland fik en ekstra vitaminindsprøjtning, efter den danske hitmagerske optrådte til deres nationale X-Factorfinale.

Men midt i succesrusen glemmer Medina bestemt ikke hjemlandet.

I Danmark bliver den nyeste single "Ensom" således grovspillet i radioen. Og så er der forårsturnéen, der i sin fulde udstrækning ser således ud:

1. april: Viften i Rødovre
2. april: Toldkammeret i Helsingør
3. april: Posten i Odense
9. april: Torvehallerne i i Vejle
10. april: Kielgasten i Holstebro
16. april: Portalen i Greve
17. april: Kultur Godset i Slagelse
23. april: Pumpehuset i København
24. april: Ny Teater i Horsens
30. april: Train i Aarhus

Og endelig:

1. maj: Godset i Kolding