ARKIVFOTO. Motörhead-Lemmy død: 70 år gammel.
ARKIVFOTO. Motörhead-Lemmy død: 70 år gammel. Foto: DYLAN MARTINEZ

Det kom som et kæmpe chok for store dele af musikverdenen, da det 29. december sidste år kom frem, at rockikonet og Motörhead-forsangeren Lemmy Kilmister efter en kort kræftsygdom var død. Nu kan et medie afsløre, hvad der så hurtigt tog livet af den berømte musiker.

Det var en meget agressiv form for prostata-cancer, der tog livet af rocklegenden fra den verdensberømte gruppe Motörhead mellem jul og nytår. Det kan mediet TMZ afsløre.

Motörhead-Lemmy død: 70 år gammel PEOPLE-LEMMY/

Mediet har fået fat i Lemmy Kilmisters dødsattest, og her fremgår det, at den 70-årige rockstjerne døde af prostata-cancer.

Samtidig skulle Lemmy også have haft en irregulær hjerterytme og en hjertefejl, der betød, at hjertet ikke kunne pumpe nok blod rundt i kroppen.

Lemmy Kilmister fik selv nyheden om kræftsygdommen, som altså endte med at koste ham livet, få dage inden, han stillede sine berømte cowboy-støvler.

FRANCE-BRITAIN-MUSIC-MOTORHEAD-LEMMY-FILES

Mere præcist fik han beskeden om sygdommen 26. december 2015, og kun få dage senere døde den berømte musiker i sit hjem.

Han sagde 'Hej med jer, fuck det'
På Facebook beskrev Motörhead tabet af forsangeren og bassisten:

'Der er ingen nem måde at fortælle dette på. Vores mægtige, ædle ven Lemmy døde i dag efter en kort kamp mod en ekstremt aggressiv form for kræft,' lød det blandt andet fra gruppen.

Gruppens svenske trommeslager, Mikkey Dee, var efter det pludselige tab af Lemmy Kilmister ude og fortælle om rocklegendens sidste øjeblikke. Og han døde præcis som han levede - som en ægte rockstjerne.

FRANCE-BRITAIN-MUSIC-MOTORHEAD-LEMMY-FILES

»De fortalte, at han sagde 'Hej med jer, fuck det' og sov ind. Han spillede lidt tv-spil, tog en pause og døde. Det var på hans præmisser og så typisk ham. Han ville ikke ligge som en gulerod i sengen. Han greb det sidste moment også. Da han fik at vide, at han havde kræft, sagde han 'Jeg har haft en god tur,'« fortalte den svenske trommeslager i bandet, Mikkey Dee, til Aftonbladet.

Efter Lemmys død var gruppen ude og opfordre til at hylde hans liv og død:

'Snup en drink eller nogle stykker. Del historier. Fejr livet, som denne fantastiske mand selv fejrede så levende. Det ville han have ønsket,' skrev bandet.

Her kan du høre Motörhead-monsterhittet 'Ace of Spades'.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.