Om så Martin sang højt af telefonbogen og hans far spillede sav i baggrunden, så ville Danmark stadig stadig elske X-Factor knægtens debutskive, der udkommer på fredag.

B.T. har smuglyttet. Og vi har gode nyheder: hverken telefonbog eller sav er indblandet.

Derimod har Remee, Thomas Troelsen og flere andre garvede pop-rotter forsynet drengen med guldstemmen med 12 skridsikre popsange, der får sommeren til at ankomme tidligt. Og "Show The World" er præcis ligeså dansabel, iørefaldende og gennemarbejdet, som vi havde håber på.

Selvfølgelig bliver der ikke skrevet pophistorie. Og nogle gange kommer danskerholdet kriminelt tæt på forbilledernes kompositioner (prøv bare at lytte til titelsangen side om side med Prince' "Sign O The Times" - hmmm).

Men hvad gør det det.

Popkunstnere har altid stjålet med arme og ben. Og når resultatet er så godt, som det er på Martins debut, så dropper vi enhver snak om tyveri og kalder det istedet "inspiration" og ,som det udtrykkes i pressematerialet; "hyldest" og "cadeau" til.

Og når vi nu taler om hyldest, så er det umuligt at komme uden om Michael Jackson, som Martin tilbeder.

Selvom Stevie Wonder hyldes stort og flot på "When I'm With You" og selvom omkvædet til "Never The Same" lugter langt væk af George Michael og "Careless Whisper", så er det popkongens fingeraftryk, der kan spores hele vejen igennem "Show The World".

Ikke alene synger Martin som The King Of Pop gjorde i 1982 - utrolig tonesikkerhed. Producerholdet har også ladet "Show The World" med fed Jacko-agtig bas, et beat, der tydelig bærer præg af både "Bad", "Off The Wall" og "Thriller" og for der ikke skal være tvivl om, hvor inspirationen kommer fra, så har man sågar lånt både "ma ma se, ma ma sa, ma ma coo sa"-omkvædet fra ""Wanna Be Starin' Somethin" og koklokken fra "Don't Stop 'Til You Get Enough" (på hhv "Report To The Dance Floor" og "Magic Lover").

Men igennem hele dette kompleks af inspiration og fed produktion skinner den Martin, som Danmark blev forelsket i under "X-Factor" konkurrencen. Hans kærlighed til musikken stråler igennem i hver en tone, hans synger. Og selvom hans talent og musikalitet var tydelig på tv, så føjer Martin på "Show The World" en ekstra dimension til pakken på sit første (og bestemt ikke sidste) album.

Hysteriet er fuldt fortjent!