Mariah Carey og den kommende mand James Packer. REUTERS/Tyrone Siu
Mariah Carey og den kommende mand James Packer. REUTERS/Tyrone Siu Foto: TYRONE SIU

Den verdensberømte musikstjerne Mariah Carey (45) skal ifølge flere engelske og amerikanske medier giftes. Hun er nemlig blevet friet til at kæresten siden juni, den super rige australier James Packer (47).

Hvis man søger på nettet under 'Mariah Carey engaged', så tager det ikke mange sekunder at konstatere, at en pænt stor nyhed har ramt kendisverdenen.

Mariah Carey

Ingen ringere end Mariah Carey ser nemlig ud til at skulle giftes igen. Det skriver medier som E!, TMZ, Daily Mail og The Guardian.

Og som det var tilfældet med Careys første ægteskab med pladeselskabsbossen Tommy Mottola, så er der også denne gang tale om et ægte superpar.

Denne gang skyldes ordet super dog ikke så meget musikalsk magt, men mere at Careys kommende mand, James Packer, er en af verdens absolut rigeste personer.

Mariah Carey

REUTERS/Lucas Jackson

I verdens top 300
James Packer, der sammen med sin far har tjent en kæmpe formue på at bygge og drive casinoer i blandt andet Australien og Filippinerne samt opbygge et stort tv-selskab, der i 2012 blev solgt til Rupert Murdochs News Corp, er god for så mange penge, at han er at finde på Forbes liste over verdens 300 rigeste personer.

Han sniger sig ind på listen på en plads som nummer 291 med en formue på omkring 24 mia. kroner, hvilket også gør ham til Australiens fjerderigeste mand, ifølge Forbes.

mariaherglad

Men selvom det kunne være en nærliggende tanke, at tro Mariah Carey har taget ham for pengene. Så er det nok en tanke, man bør gentænke.

For den musikalske diva har selv rigeligt med penge på kistebunden.

REUTERS/Lucas Jackson

En af verdens rigeste musikere
Ifølge Forbes tjente Mariah Carey omkring 185 mio. kroner alene i 2015 - hvilket placerer hende på en niendeplads over de bedst indtjenende kvinder i musikkens verden sidste år.

Gennem den efterhånden lange musikkarriere har Carey opbygget en ganske imponerende formue på omkring 3,6 mia. kroner. Så hun mangler formentlig ikke noget, når det kommer til penge. Og da slet ikke efter forlovelsen med James Packer. Tilsammen har de en svimlende formue på 27,6 mia. kroner.

Mariah Carey indgik i 2015, som flere andre stjerner har gjort før hende, en aftale med et Las Vegas-selskab om flere shows, hvilket var med til at sikre hende en pæn lønstigning.

Men det er dermed ikke den eneste nye ting, i Mariah Careys liv. For nu skal hun altså, som sin kommende mand, altså giftes for tredje gang.

Parret har ikke været ude og bekræfte forlovelsen selv. Og derfor er der heller ikke nyt om, hvornår brylluppet skal stå.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.