Aretha Franklins død har fået flere kunstnere til at hylde soul-dronningen - og det gjaldt også ved mandagens uddeling af MTV Video Music Awards i New York.

Foruden at uddele prisen som årets video til Camila Cabello for 'Havana' holdt Madonna en tale, hvor hun hyldede Aretha Franklin. Eller, det var i hvert fald meningen. Flere fans kritiserer nu verdensstjernen for at hylde sig selv.

»Min drøm var at blive professionel danser. Efter flere år, hvor jeg kæmpede og var fattig, gik jeg til prøver på et musicalteater. Jeg havde hørt, lønnen var bedre,« fortalte Madonna og øsede ud af sine besværligheder i karrierens tidlige år. Blandt andet blev hun udsat for et røveri og forvekslet med en prostitueret.

Madonna får nu kritik for sin perfomance ved Video Music Awards. Vis mere

Efter at have fortalt om sig selv, sig selv og sig selv engang til bevægede Madonna sig tilbage til det oprindelige emne: Aretha Franklin. Hun sang '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman' a capella.

»Intet af dette ville være sket eller kunne være sket uden vores dronning af soul. Hun førte mig til, hvor jeg er i dag,« sagde Madonna, der forleden fyldte 60.

'Madonna præsenterer en hyldest til Aretha Franklin af Madonna med Madonna som Madonna og Madonna som 'Madonna', skriver en af de Twitter-brugere, der mildt sagt ikke er begejstrede.

Vis mere