Den legendariske popdronning Madonna kom onsdag aften intet mindre end tre timer for sent til sin koncert i Brisbane, Australien. Det har frustreret mange af hendes fans, der især på Twitter har udtrykt deres utilfredshed.

Det var planen, at Madonna skulle gå på scenen i Brisbane kl. 20.00, men publikum fik efter længere tids venten meddelelsen om, at hun først ville gå på kl. 22.30. Hun endte efter sigende med først at dukke op kl. 23.22.

Det skriver engelske Mirror.

Da Madonna i november gæstede Boxen i Herning under den samme 'Rebel Heart Tour', havde hun ikke problemer med at overholde tiden. Her optrådte hun endda trods terrortruslerne i kølvandet på Paris-angrebene. Men i øjeblikket kniber det altså gevaldigt.

'WOW! Mister min kærlighed til Madonna i Brisbane. 3 timer for sent, og hun er endnu ikke kommet. Kæmpe diva?!,' skriver Kallista Harvey på Twitter.

En anden fan lagde et billede på Twitter, hvor kan man se, hvordan publikum forsøger at holde sig underholdt, mens de venter på den 57-årige stjernes ankomst.

'Brisbane, Madonnas publikum er ved at blive rastløse. Laver bølgen, mens vi nærmer os 2-timers-mærket,' skriver Joanne Williamson til sit billede af publikummet.

Nogle blev så trætte af at vente, at de valgte at stille sig i kø for at få deres penge tilbage.

Andre blev trætte i en mere bogstavelig forstand og valgte at udnytte ventetiden.

Ifølge TMZ havde Madonna en skarp og meget kontroversiel kommentar til de blandt publikum, der var utilfredse med den sene ankomst.

»Det er jer, der kommer for tidligt, det er problemet. Bliv hjemme, ordn jeres hår og makeup. Drik en tequila og rul en fed,« sagde hun til publikum under koncerten ifølge TMZ.

Det er ikke første gang, hun er kommet for sent. Angiveligt kom hun hele fire timer for sent til et show i den australske by Melbourne i sidste uge. I december kom hun også for sent til sin koncert i Manchester.

Spekulationer går på, om Madonnas problemer i privatlivet kan være medvirkende til hendes opførsel. Hun kæmper i øjeblikket med sin eksmand Guy Ritchie om forældremyndigheden over deres søn Rocco.