Lørdag aften spiller Lukas Graham sammen med bandet for første gang i Danmark efter deres succesfulde USA-turné. Men for en af drengene bliver det en helt ny oplevelse.

Onsdag aften meddelte Kasper Daugaard, der indtil for nyligt har været har været del af Lukas Graham, at han trækker sig som pianist i det efterhånden verdenskendte band.

Han forklarede i en pressemeddelelse, at turnélivet har tæret på ham, men understregede, at han og de tre andre drenge skilles i fuld fordragelighed.

»Udefra set kan det måske virke som en lidt pludselig beslutning, men vi er internt i bandet enige om, at det her oven på US tour, var et naturligt og rigtigt tidspunkt at lave denne rokade. Så jeg har efter nøje overvejelser og i overensstemmelse med mine venner i bandet, valgt at skifte musikalsk fokus,« fortalte han.

Derfor får han en ganske særlig oplevelse i aften, hvor Lukas Graham giver sin første danske koncert i lang tid.

»I aften skal jeg se min allerførste Lukas Graham-koncert fra tilskuerrækkerne. Bare for at se, hvad al 'hypen' går ud på,« skriver han på Twitter.

Allerede klokken 14 åbnede dørene til Østerbro Stadion for de forventningsfulde publikummer, der har kunnet høre Gilli, Sivas og Scarlett Pleasures, inden aftenes hovednavn ankom.

Den 32-årige Daugaard er da også allerede på pletten og har mødt en lille pige, der efter sigende skulle være gruppens største fan.

Lukas Graham tæller udover forsangeren også trommeslageren Mark Falgren, der måske er bedre kendt som LoveStick og bassisten Magnus 'Magnúm' Larsson. Og så altså en ny pianist, der skal afløse Kasper Daugaard.