Lukas Graham fortsætter med at imponere i USA (Foto: Mathias Bojesen/Scanpix 2015)
Lukas Graham fortsætter med at imponere i USA (Foto: Mathias Bojesen/Scanpix 2015) Foto: Mathias Bojesen

Det danske band Lukas Graham stormer fremad på de internationale hitlister og er nu i top 10 på en af verdens allerstørste.

Lukas Grahams hit '7 Years' er nemlig i denne uge hoppet fra plads nummer 12 til plads nummer 9 på den amerikanske Billboard Hot 100-singlehitliste. Dermed er den danske gruppe i top-10-selskab med kunstnere som Justin Bieber, Rihanna og Flo Rida - og er sågar rykket længere frem end Adele og hendes monsterhit 'Hello', der sidste uge lå nummer 8, men nu må nøjes med en 11. plads.

»I'll take the world by storm,« synger Lukas Graham på et af numrene fra det seneste album 'Blue Album', og det må man i særdeleshed sige, at bandet også gør i virkeligheden.

Lukas Graham

Med sangen '7 Years' har gruppen gennem de seneste måneder oplevet massiv succes i udlandet, og lige nu topper sangen således også den amerikanske iTunes-singlehitliste, ligesom den også ligger nr. 1 i England.

Lukas Graham har gennem længere tid kravlet op ad de amerikanske hitlister, godt hjulpet på vej af succesfulde optrædener med netop nummeret ’7 Years’ i flere populære amerikanske talkshows, bl.a. ’Late Night with Seth Meyers’ og i 'Conan' med Conan O'Brien, hvor Lukas Graham senere vandt en pris for årets bedste musikalske indslag.

Graham

Dansk succes ruster Lucas Graham til USA

Lige nu er bandet på turné i USA, og albummet 'Blue Album' som udkom herhjemme i juni sidste år forventes at udkomme internationalt den 1. april, oplyser bandet selv på deres Facebook-profil.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.