Dårlig stemning og en problematisk musical. Der har på det seneste florereret onde rygter om, at der skulle være opstået dårlig stemning i mellem Anne Linnet og Sanne Salomonsen i forbindelse med deres comeback-turné, hvor Lis Sørensen som tredje hjul har måtte kigge på i midten.

Sidstnævnte troppede torsdag aften op på den røde løber ved Danish Music Awards i K.B. Hallen, og her afviste hun alt.

»Der er slet ikke noget. Alt det der har været skrevet i pressen er ikke noget, jeg har bemærket. Så jeg vil ikke tro, at det er noget, som eksisterer i vores verden. Vi er 'united' os tre.«

Berlingske mente ellers, at der op til premieren på musicalen om Sanne Salomonsens liv, 'Sanne The Musical' i midten af september, at Anne Linnet på grund af uvenskab med Sanne Salomonsen havde trukket et par sange fra forestillingen.

Anne, Sanne og Lis til DMA.
Anne, Sanne og Lis til DMA.
Vis mere

Siden har man desuden fjernet en scene fra musicalen, efter flere anmeldere påpegede, hvordan det lignede, at Anne Linnet-karakteren angiveligt 'voldtager' Sanne Salomonsen-karakteren i en fest-scene. Men parterne fastholder altså, at der ikke skulle være noget galt.

I weekenden afslutter Anne, Sanne og Lis deres comeback-turné ved et lukket arrangement i Royal Arena.

Lis Sørensen understreger, at det går godt med trioen, og at de glæder sig til at runde et dejligt år af lørdag aften.

»Nu har vi haft et halvt år sammen, og det har været fantastisk. Vi havde ikke drømt om, at det ville blive det, det blev. Så vi er rigtig glade for, at vi gjorde det, og at vi fik den her rejse med hinanden på det her tidspunkt i karrieren.«

Modtager af Danish Music Awards ærespris Lis Sørensen modtager prisen af Anne Linnet og Sanne Salomonsen på scenen under Danish Music Awards 2019 i K.B. Hallen torsdag den 17. oktober 2019. (Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix)
Modtager af Danish Music Awards ærespris Lis Sørensen modtager prisen af Anne Linnet og Sanne Salomonsen på scenen under Danish Music Awards 2019 i K.B. Hallen torsdag den 17. oktober 2019. (Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix) Foto: Torben Christensen
Vis mere

Hun siger, at de ikke har planer om at lave ny musik sammen. Og tilføjer, at al snak om dårlig stemning desuden ikke er noget, de har vendt internt.

»Vi er så vant til at være i vores egen enhed, når vi går på scenen og skal præstere, så der er vi nødt til at have hinanden, og det har vi haft i hver eneste koncert. Det er så dejligt at kunne sige fra hjertet,« lyder det fra Lis Sørensen.

Hun har dog endnu ikke fået set musicalen om Sanne Salomonsen.

»Ikke endnu. Jeg er lige kommet hjem fra ferie.«

Ved selve prisuddelingen blev Lis Sørensen hyldet for sine mange år i dansk musik, da hun fik tildelt æresprisen.

Her var det netop Sanne Salomonsen og Anne Linnet, der overrakte hende statuetten på scenen.

Du kan læse mere om Lis Sørensens reaktion på æresprisen HER.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra hverken Anne Linnet eller Sanne Salomonsen.

Anne Linnet med sin forlovede Kathrine Kjær til DMA.
Anne Linnet med sin forlovede Kathrine Kjær til DMA. Foto: Byrd / Kasper Løjtved.
Vis mere