Der var stjernekram, da Tivoli onsdag præsenterede deres svulstige musikprogram med de store navne på Plænen, og et ugeprogram med musik der spænder fra eksperimenterende teenagescener over jazz og folk til den klassiske promenademusik.

To af de store navne på Plænen, pop-veteranen Lis Sørensen, og topproduceren Chief One, der åbner Fredagsrock med sine gamle kumpaner i Rockers By Choice, løb ind i hinanden, da Chief One afslørede, at han var misundelig på sin gamle konkurrent Carsten Soulchock, der i sin tid stod bag et af Sørensens største hits, 'Mine øjne de skal se'.

- Ja, der var jeg lidt misundelig på, at det var ham du arbejdede sammen med, sagde Chief One.

- Ja, men søde, det er da aldrig for sent. Det kan vi da sagtens nå endnu, sagde Lis Sørensen, og gav en stor krammer, og såede samtidig kimen til et samarbejde, der måske udmønter sig, når hendes nye plade formentlig udkommer næste år.

- Jeg er ved at skrive sange til albummet for øjeblikket, og jeg synes helt sikert, at han (Chief One) har lavet mange fine ting, så det er slet ikke umuligt, at vi skal finde ud af noget sammen. Det kunne være rigtigt spændende. 

- I sin tid var det jo heller ikke oplagt, at jeg lavede det der med Carsten Soulchock, men der sker tit noget særligt, når to forskellige genrer møder hinanden, så kommer der en særlig glød og stemning, sagde Lis Sørensen bagefter til BT. 

Den 58-årige sangerinde, der har bibeholdt sin uimodståelige vokal, er den absolutte veteran på Tivolis Plæne i dette års program, og har spillet mange gange midt i Tivoli på den navnkundige Plæne-scene.

- Jeg kan ikke huske, om vi stod der med Shit og Chanel, eller om vi var for undergrundsagtige dengang, men jeg tror den første gang var med Anne (Linnet), da vi var korpiger for Sebastian på Plænen i 1978.

Siden har Sørensen spillet på Plænen med Anne Linnet Band, Sebastian og sine egne skiftende orkestre.  

- Det er altid en særlig stemning, når man spiller i Tivoli som er midt i København, og man kan mærke det der med, at alle har et forhold til stedet, hvor de har været som børn og nu måske har deres egne børn eller børnebørn med.

Chief One åbner Fredagsrock med sit gamle band Rockers By Choice, og optræder i en dobbeltkoncert med de gamle rivaler i Østkyst Hustlers 11. april.

- Det er sjovt, for før var vi ærkerivaler, og det er fantastisk, at når vi mødes i dag, så er der dømt store krammere, og vi er jo endt det samme sted, sagde MC Swan alias Øyvind Hagen, der har skabt sig en ny karriere som skuespiller siden tiden i Rockers.

- Det startede med en lille rolle i Pusher 2, og nu har jeg været indirekte Oscar-nomineret, for jeg spillede jo slagter i Jagten, hvor det er mig der pander Mads Mikkelsen ned - op til flere gange, grinede den gamle hip hopper, mens Chief One lovede fuld skrue på åbningsdagen:

- Jeg håber, at alle de rige, der bor rundt om Tivoli midt i hovedstaden tager ud af byen, når vi spiller, så vi kan få lov at skrue højt op, så vi kan få totalt gang i den herinde, sagde Chief One til BT.