Leonora er allerede i fuld gang med at promovere sin sang 'Love Is Forever' forud for Eurovision om en måned.

Under en stor koncert i Amsterdam blev det danske håb så overrasket over publikum, at klappen pludselig gik ned.

Publikum stemte i og sang taktfast med på 'Love Is Forever' - både når Leonora fyrede den af på engelsk, fransk og tysk. Og det havde hun ikke regnet med.

»De sang også med på den tyske linje, så jeg blev helt paf og vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv,« siger Leonora til DR.

Umiddelbart efter den tyske tekstbid glemte den 20-årige sanger derfor fuldstændig at synge den efterfølgende linje på mådersmålet dansk.

Men det fik ikke publikums entusiasme til at dale. De skrålede fortsat med på det danske Eurovision-bud - og i sekunderne efter genfandt Leonora melodien og fortsatte selvsikkert med sangens omkvæd.

Weekendens koncert i Amsterdam var blot den seneste af en hel stribe Eurovision-arrangementer, hvor deltagerne kan promovere deres sang forud for den store finale i Tel Aviv i Israel i maj.

I marts lagde Leonora vejen forbi Stockholm, og hun når også at optræde i London og Moskva, før det bliver alvor ved det store Eurovision-show, som 20-årige Leonora Colmor Jepsen virkelig ser frem til. Hør blot, hvad hun sagde som nykåret vinder af Melodi Grand Prix i februar:

20-årige Leonora skal repræsentere Danmark til Eurovision i maj. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
20-årige Leonora skal repræsentere Danmark til Eurovision i maj. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Vis mere

»Jeg har det helt fantastisk. Som guldregn.«

På spørgsmålet om, hvorvidt hun glædede sig til at skulle til Israel til maj og repræsentere de rødhvide-farver til Eurovision, kom svaret prompte:

»Ja, for helvede, mand.«

28 af de 41 deltagere ved Eurovision var med, da der blev fyret op for koncert-arrangementet Eurovision in Concert i Amsterdam.