Bitcoins har været på alles læber den seneste tid, men tilsyneladende var rapperen 50 cent mere fremsynet end de fleste, når det kommer til den omdiskuterede kryptovaluta.

I 2014 lod den amerikanske rapper nemlig sine fans købe sit album 'Animal Ambition' med bitcoins som betalingsmiddel, og den mængde han tjente dengang er siden steget markant i værdi.

Med den markante kursstigning betyder det, at 50 cent har tjent et sted mellem 40 og 50 millioner kroner - bare på bitcoins - på sine albumsalg i 2014.

Det skriver TMZ.

Tilbage i 2014 var en bitcoin omkring 4.000 kroner værd, og kunder kunne således købe et 50 cent album for bare en brøkdel af en bitcon. I dag er kursen på kryptovalutaen som bekendt en helt anden, og i dag vurderes en enkelt bitcon til at være omkring 60-70.000 kroner værd pr. styk.

Rapperen 50 cent, med det borgerlige navn Curtis James Jackson III, slog igennem i 2003 med albummet ’Get Rich or Die tryin’ og har siden tjent styrtende med penge på at lave musik, film og sælge merchandise.

I 2015 erklærede han sig alligevel konkurs - angiveligt for at undgå at betale end gæld.

»Det betyder bare, at du omlægger dine finanser. Jeg har et rimeligt godt hold af advokater. Og jeg bliver en skydeskive, bare fordi jeg er rig. Disney og Donald Trump har også erklæret sig konkurs, så det er no big deal,« sagde rapperen dengang til E News.

I dag er 50 cent da heller ikke bleg for at hylde sig selv for sine mange bitcoin-millioner.

'Ikke værst for en knægt fra South Side. jeg er så stolt af mig selv,' skriver rapperen på sin Instagram-profil, hvor han deler et billede af TMZ's historie.