Mens Spotify-listerne er blevet overtaget af 'Last Christmas' og verden generelt har overgivet sig til 'Absolute Christmas'-allstars, har Eminem netop annonceret, at hans næste album 'Revival' udkommer allerede på næste fredag den 15. december.

Efter et efterår hvor verdens største rapstjerne har gjort klar til sit store comeback - først med en kritisk freestyle-rap-video rettet imod Donald Trump og siden nummeret 'Walk On Water' med Beyoncé - har Eminem indspillet 19 nye sange med flere prominente gæster på tracklisten.

Ed Sheeran. Vis mere

Mest overraskende finder man Ed Sheeran på nummeret 'River'. Ed Sheeran, har tidligere omtalt Eminem som sit store idol og ynder trods masser af kritik fra anmelderne at bryde ud i rap, når han spiller koncerter.

Alicia Keys, P!nk og Skylar Grey er også at finde på albummet der ifølge interntettet er produceret af musikgiganter som Dr. Dre og Rick Rubin.

Se tracklisten her:

Det er fire år siden, at Eminem, der er 2000'ernes bedstsælgende musiker, sidst var albumaktuel. På Twitter forholder man sig skeptisk overfor, at Eminem har været i studiet med popdrengen Ed Sheeran:

Albumcoveret: