Scarlet Pleasure kan næsten gå på vandet for tiden.

De knækkede for alvor hitkoden i foråret med minialbummet ’Limbo’ og kæmpehittet ’Deja Vu’, i sidste weekend hev de to statuetter med hjem fra Danish Music Awards og nu rider de videre på deres selvskabte bølge af original, tropisk popmusik med minialbummet ’Lagune’, der er den perfekte kur imod vinterdepression.

På åbningsnummeret ’Unreliable’ fortsætter forsanger Emil Goll henover et vuggende - nærmest reggae-agtigt beat - stilen med at lege med autotune-maskinens mange muligheder. De kom for et par år siden frem som Danmarks bedste Michael Jackson-band, nu er de hoppet ned af kæmpens skulder og har skabt deres eget uregerlige popunivers.

’Good Together’ er allerede et af årets største hits med sin skæve caribiske stemning blandet med bandets måske bedste/sjoveste tekstlinje til dato: ’I just made you cum, can I make you stay?’.

Det høje niveau dykker en smule på mellemnummeret ’Blessings’, hvor omkvædet stikker en smule i ørene med et lidt for eksperimenterende udbrud.

Efter et kort mellemspil i form af den 1:17 lange ’Raindrops’, der ikke gør det store ud af sig, slutter de det festlige femten minutters lange udspil tilbage på toppen med den længselsfulde ’Nirvana’, hvor Scarlet Pleasures legesyge ideer flyder flot henover det tropiske beat.

Scarlet Pleasure er uden tvivl Danmarks bedste popband for tiden. De har ungdommens nysgerrighed, de stinker af musikalsk overskud, nu mangler de bare det store internationale gennembrud.