Det er for længst meldt ud, at sangeren Gulddreng bliver slået ihjel, og Malte Ebert fortsætter sin karriere som sig selv i stedet. Men det modelglade alias når lige at kaste en dødsrallen af sig.

Fredag morgen kan Gulddreng nemlig overraskende afsløre, at han har smidt tracket 'Ensom' på gaden.

Trækket kan være en konsekvens af, at Gulddreng endnu ikke har fået solgt alle billetter til sin afskedskoncert i Royal Arena 2. februar til næste år. Og det på trods af, at der er blevet reklameret for koncerten siden maj måned i år.

Til sammenligning har de norske teenageidoler Marius & Martinus for længst medlt udsolgt til deres danske koncerter i selv samme arena samt Jyske Bank Boxen i Herning.

Har han så skabt en hitmelodi, der kan give billetsalget et boost?

Vores anmelder, Kristian Dam Nygaard, fælder dom her:

»Den er meget god. Den lyder mega meget som Biebers 'Love Yourself'. Man kan virkelig høre, at han har ladet sig inspirere for at se, om han lige kunne få et nyt hit. Han er bedst, når han som her er helt akustisk - hvilket han også er på sit største hit 'Se mig nu'. Det er også meget sjovt, at han laver en Medina-referencen med den nye sang 'Ensom'. Gulddreng er jo bare en parodi på popbranchen, så han er bedst når han laver sine gimmicks. Den får 4/6 pæne stjerner herfra.«

Hør hele sangen på din streamingtjeneste her.