Kim Larsen og Kjukkens nye single 'Moder jord', som blev udgivet ud af det blå fredag.

Kim Larsen har holdt det godt skjult, men nu er den her. 'Moder Jord'. Den første single fra hans kommende album med Kjukken, der kommer til efteråret.

Ingen udenfor kredsen har vidst det før Larsen fredag formiddag pludselig selv kom med nyheden. At der er en ny sang fra nationalskjalden. Og at der kommer et album til efteråret.

Og den nye sang lyder umiddelbart som ren Larsen-klassik:

En let og luftig popsang med dybde og svaj og sving. Og så er det en pure ørehænger, der sidder fast fra første gennemlytning.'Moder Jord' er en poetisk hyldest-sang til kloden, der lyder som om den er født til at blive et af sommerens uforglemmelige hits.
Fra festivaler over markedspladser - til strand og storby.

"Du er drømme der brister, selvom verden består
Længsel og drifter, der kommer og går
Velsignet er den som sidder med ved dit bord
Du' min dejlige Moder Jord".

Første album fra Larsen og Kjukken i fire år

Sådan lyder en del af Larsens klassiske lyrik på hans overraskende single, som nationalskjalden har holdt godt skjult for sit store publikum, og som nu uden forudgående varsel udsendes her op til weekenden.'Moder Jord' vil være en del af Kim Larsen og Kjukkens faste repertoire, når de tager Danmark rundt på turné fra slutningen af denne måned og hele sommeren.

Her vil Larsen også spille de gode gamle hits samt udvalgte hits fra storhedstiden med Gasolin.

Sidst Kim Larsen og Kjukken udgav et nyt album ligger tilbage i 2012, hvor albummet 'Du glade verden' endte med at tjene dobbelt platin og ligge nummer et på den danske hitliste.

Inden det skal vi tilbage til 2008 for at finde et album fra Glemmebogs-serien.
Her var det 'Glemmebogen for børn', der solgte platin.

Du kan høre 'Moder jord' og se musikvideoen øverst i artiklen.