Titusindvis af personer var onsdag klokken 23.30 mødt op foran Bøgescenerne for at høre Robbie Williams på årets Smukfest.

Men da koncerten var overstået mere end halvanden time senere, måtte gæsterne i Skanderborg væbne sig med pæne mængder af tålmodighed, da de skulle forlade festivalpladsen.

Der var nemlig massiv kø for at forlade pladsen. Og det har fået nogle festivalgæster til tasterne på sociale medier.

'Hvad sker der, Smukfest ??? Hvorfor kan vi ikke få lov til at komme ud af pladsen ????,' skrev en person ved navn Leif Andresen, der blev bakket op af andre:

'Skanderborg for helvede! Fantastisk aften med de fedeste koncerter nogensinde. Men hvad går der galt, når vi skal stå en time i kø for at komme UD?!?,' skriver Erik Nielsen, der fortsætter:

'Jeg håber, I får styr på den fejl til i morgen. Det har ikke været et problem i 40 år, lidt pinligt, hvis det starter nu.'

En af B.T.s journalister var i minutterne efter Robbie Williams-koncerten på vej ind på festivalpladsen – imod strømmen af festivalgængere på vej mod deres lejre.

Og har var køerne til busser mod campingområderne Kærligheden, Skovlunden og Holst mere end hundrede meter lange.

Humøret var dog for langt de fleste gæsters vedkommende højt – trods den lange ventetid.

Festivalens talsmand, Poul Martin Bonde, mener dog ikke, at der var nogen særlige problemer onsdag aften – bortset fra en ambulance-udrykning, som midlertidigt satte en stopper for folks udvandren.

'Det er ikke et billede, vi kan genkende – der var en prop ved Sølund-udgangen på et tidspunkt, bl.a. pga. en udrykning, men den blev løst op – og selve tømningen af skoven tog en times tid, som det plejer,' skriver han og uddyber:

'Vi lukker indimellem for udgangen v Sherwood for ikke at skabe farlige situationer på vejen.'