En dybt bevæget Johnny Hansen - forsanger i Kandis - fortæller i et kommende interview på TV2 Charlie om de svære år efter sin kones selvmord og datterens indblanding i flere kriminelle sager.

På det personlige plan har det ikke altid været lige let, fortæller Kandis-Johnny Michael Meyerheim om sin personlige tragedie.

Det er første gang, at Kandis-Johnny taler ud, om hvordan han for fem år siden mistede sin kone og de to døtre på dengang 12 og 16 år deres mor på den mest tragiske vis. Hustruen Helle Bekhøj valgte livet fra og blev fundet død i et sommerhus kort før jul i 2008.

- Der er ar og sår, som aldrig heles, og vi bliver stadigvæk ramt af sorte perioder. Jeg tænker specielt på mine to piger. Det er vanskeligt for dem at komme videre, fortæller sangeren i Meyerheims Talkshow, som bliver sendt på TV2 Charlie 12. marts, og som Billed-Bladet har smug-kigget.Tabet af sin mor har været særdeles svært for især den ældste datter, fortæller Johnny også i programmet.

Den nu 21-årige kvinde har tilsyneladende fået uheldige venner, og både vennerne og datteren har flere gange på det seneste været i politiets søgelys.

Datteren har været anholdt i forbindelse med et indbrud hos den lokale købmand i Hurup i Nordjylland julenat, hvor hun og vennerne nogle dage senere forsøgte at indløse gevinsten af stjålne skrabelodder.

Senere vakte den 21-årige kvinde uheldig opmærksomhed, da to af hendes venner blev anholdt i hendes fars bil på vej hjem fra to hjemmerøverier.

Endelig blev hun fornylig anholdt og siden sigtet i en sag om et rambuktyveri hos en guldsmed. Kandis-Johnny har hidtil afvist at kommentere datterens sager, men tager altså for første gang bladet fra munden. Han fortæller om, at far og datter har haft mange lange samtaler om hendes venner, og at det er noget, som de har kæmpet med.

Den populære dansk top-sager har tidligere sagt om døtrene til Billed-Bladet:

- Jeg har altid forsøgt at guide [Johnny Hansens to piger, navne fjernet af BT], og så sent som for et halvt år siden forklarede jeg dem, at de altid må regne med, at der er ekstra fokus på dem. De skal tænke sig om en ekstra gang, før de gør noget. På den anden side skal de også have lov til at leve deres eget liv, så det er hele tiden en svær balance.